Recept na Růžičkovou kapustu. Pokrm je do 15 minut hotový a uvaříme ho z 5 surovin. Růžičková kapusta nebude už strašit vás ani vaše děti.
Tradiční hovězí závitky alias Španělští ptáčci – plněné klobásou, vejci a kyselými okurkami, podávané v lahodné hořčičné omáčce jsou perfektní pro nedělní oběd. Šťavnaté hovězí závitky plněné klobásou, vejci a okurkami, dušené v lahodné hořčičné omáčce.
Svíčková patří mezi nejznámější jídla české gastronomie. V tomto receptu se dozvíte krok za krokem jak na ni co nejlépe! Prohlédněte si recept s postupem na svíčkovou na smetaně.
Poctivý hovězí guláš je česká hospodská klasika. S tímto receptem si uvaříte jemný guláš podle tradiční receptury. Prohlédněte si recept s postupem na jemný hovězí guláš.
Jednoduché a výtečné hlavní jídlo z těstovin, čerstvého zelí a opečené slaniny. Oblíbená selská kombinace surovin naslano i sladko. Recept na flíčky se zelím.
Domácí slané houstičky ze skládaného těsta: Prohlédněte si recept s postupem na slané pečivo se slaninou a sýrem.
Výtečný snídaňový recept, který zabere jen pár minut. Pochutnáte si na výživné a rychlé snídani: Vaječná tortilla plněná slaninou, rajčetem a strouhaným sýrem.