Hovězí špičky se slaninou a žampiony dušené v omáčce z červeného vína a podávané s bramborovou kaší
Recept na smažené plněné krůtí řízky, které uspokojí každého milovníka řízků. Variabilita náplní je nekonečná, záleží na vaší fantazii.
Recept na Růžičkovou kapustu. Pokrm je do 15 minut hotový a uvaříme ho z 5 surovin. Růžičková kapusta nebude už strašit vás ani vaše děti.
Tradiční hovězí závitky alias Španělští ptáčci – plněné klobásou, vejci a kyselými okurkami, podávané v lahodné hořčičné omáčce jsou perfektní pro nedělní oběd. Šťavnaté hovězí závitky plněné klobásou, vejci a okurkami, dušené v lahodné hořčičné omáčce.
Svíčková patří mezi nejznámější jídla české gastronomie. V tomto receptu se dozvíte krok za krokem jak na ni co nejlépe! Prohlédněte si recept s postupem na svíčkovou na smetaně.
Poctivý hovězí guláš je česká hospodská klasika. S tímto receptem si uvaříte jemný guláš podle tradiční receptury. Prohlédněte si recept s postupem na jemný hovězí guláš.
Jednoduché a výtečné hlavní jídlo z těstovin, čerstvého zelí a opečené slaniny. Oblíbená selská kombinace surovin naslano i sladko. Recept na flíčky se zelím.
Domácí slané houstičky ze skládaného těsta: Prohlédněte si recept s postupem na slané pečivo se slaninou a sýrem.