Řezy lehké jako sníh díky nadýchanému piškotu a svěžímu krému z tvarohu a šlehačky. Jejich příprava je snazší, než se zdá, zvládnete je snadno podle tohoto postupu krok za krokem.
Žemlovku známe z dětství ze školní jídelny nebo od babičky. Víte, že je to také pokrm, který splňuje požadavky na vaření beze zbytků? Projděte si tento recept s postupem a přesvědčte se sami.
Vy, kdo milujete krémy, zbystřete! Nepečené řezy podle tohoto postupu obsahují krém hned ve dvou variacích. Navíc vše připravíte bez pečení.
Báječné vychucené kuřecí maso do sklenice, které se skvěle hodí jako chutná rychlovka na toast. Prohlédněte si recept s postupem na zavařená kuřata.
Třepací řezy jsou vděčná rychlovka pro nečekanou návštěvu i osvěžující dezert pro letní dny. Připravte ho podle receptu krok za krokem a přesvědčte se sami.
Znáte větrník z plechu? Větrník je král českých cukráren. Podle tohoto receptu si ho krok po kroku upečete i doma v jednodušší formě a o moučník pro slavnostní příležitost máte postaráno.