Vepřové maso zapečené s bramborami a cibulí je oblíbenou klasikou. Spojuje v sobě šťavnatost masa s jemností brambor a vůní dozlatova opečeného sýra, který krásně zvýrazní chuť, zvolíte-li kvalitní a vhodný (například čedar). Takovýto pokrm se skvěle hodí pro dny všední i sváteční.
Plánujete sváteční nebo jinak významný rodinný oběd? Prohlédněte si recept s postupem na tyto hovězí kostky na česneku se špenátem a domácím knedlíkem!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na špenátový houskový knedlík, uvařený v páře a vhodný k různým druhům omáček.
Toto jídlo je ideální pro rodinné obědy a sváteční příležitosti, kdy chcete potěšit své blízké tradiční českou kuchyní. Prohlédněte si recept s postupem na pečený vepřový bůček s bramborovým knedlíkem a špenátem.
Prohlédněte si recepty s postupy na zdravé a snadné pohoštění ze špenátu – jednohubky, řezy a roláda naslano, v hlavní roli zelený špenát.
Snadná večeře nebo svačina je slaný koláč z červené řepy s kozím sýrem. Pokud nemáte rádi kozí sýr nahraďte kravským plísňovým sýrem.
Recept na domácí těstoviny: Domácí tagliatelle se špenátem a kuřecím masem, které snadno připravíte do 40 minut doma.