Koláč s hruškami – to je lahoda, vyzkoušejte tento chutný hruškový koláč se smetanovou vrstvou a křehkým korpusem.
Tenké těsto, nadýchané okraje a minimalistická obloha – udělejte si doma opravdovou neapolskou pizzu podle tohoto receptu s postupem.
Myslíte si, že kuřecí a slepičí vývar je jedno a to samé? Dle mého názoru nesrovnatelná záležitost. Zkuste si někdy koupit na polévku místo kuřete slepici a nechte jí dlouho a pomalu táhnout. To si teprve pochutnáte.
Povedené listové těsto je u kremrolí základ, proto si připravíme to své domácí a naplníme ho bílkovým sněhem. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na kremrole z domácího listového těsta, které je nenáročné na ingredience a je trochu jednodušší než bývalo původně.
Hezká česká klasika s tvarohem, kakaovým a světlým těstem. Na tříbarevné řezy je opravdu radost pohledět. Upečte je podle tohoto postupu a můžete se na ně chvíli dívat, než se po nich zapráší.





