Mysleli jste, že těsto na pizzu je složité na přípravu? Není, ověřte si to s naším receptem, kde máte hned dvě varianty tenkého domácího těsta.
Pamatujete si tento retro dezert, který se velmi dávno pekl snad v každé domácnosti? Připomeňte si jeho jedinečnou chuť.
Hledáte klasiku, která nikdy nezklame? Vyzkoušejte recept krok za krokem na kynutý švestkový koláč s mákem, povidly a drobenkou. Spojení chutí, které provází české pečení po generace.
Vláčný a voňavý ovocný koláč, který se obejde bez kynutí. Tento recept s podrobným postupem vám ukáže, jak za pár minut připravit moderní, rychlou verzi klasického ovocného koláče – ideální, když potřebujete něco dobrého „na poslední chvíli“.
Vzpomínáte rádi na jídla ze školní jídelny? Některá stála za to, třeba buchtičky s pudinkem. Ale ty domácí jsou ještě lepší. Připravte si s námi buchtičky s vanilkovým krémem.
Máte rádi kynuté koláčky, ale nechce se vám tvarovat každý jeden zvlášť? Upečte je hezky naráz všechny na plechu – tvarohové, makové i povidlové. Vše v jedné várce. Prohlédněte si tento zajímavý recept s postupem krok za krokem na koláč, který si upečete z kynutého těsta.
Tohle nejsou obyčejné pečené brambory, ale vytuněná dobrota. Vyzkoušejte dvakrát pečené brambory jako přílohu nebo samotné.
Už vás nebaví kupované pečivo? Vyzkoušejte pivní housky, které kromě piva navíc obsahují i nivu a celozrnnou mouku.
Mák je česká superpotravina, využijte ji a upečte si báječné makové rolky. Jsou tak jemné a vláčné, že se vám rozplynou na jazyku. Podle našeho receptu s postupem krok za krokem to zvládne každý.
Upečte si čerstvé světlé a křupavé pečivo s nevšedním názvem. Věříme, že si pochutnáte – recept ani není nijak extra složitý.











