Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vynikající a přitom tak prostý kynutý tvarohový koláč s rybízem a drobenkou a upečte si jej hned, jak dozraje rybíz.
Hot dogy akorát do ruky a akorát do pusy, takové jsou ty v domácí mini verzi. Upečte si na ně vlastní housky podle tohoto postupu.
Zbyly vám brambory od oběda? Tak je využijte! Třeba na tyto křupavé houstičky, které nádherně voní a skvěle chutnají.
Tenhle poklad maďarské kuchyně si nemusíte kupovat jen u stánku. Připravte si vlastní výborné langoše doma.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Sladký jablečný koláč po Italsku zvaný jablečná focaccia a vyzkoušejte tuto kombinaci českého jablečného koláče a italské focaccie.
I z vepřového masa můžete připravit luxusní plněné ptáčky. A já vám tentokrát ukážu, jak připravuji vepřové ptáčky na smetaně. Prohlédněte si recept s postupem a přidejte si k nim výtečný mrkvový knedlík!
Hrnkové recepty se všeobecně těší velké oblibě. Je to samozřejmě dáno pohodlností: odměřování hrnkem (nebo v tomto případě sklenicí) je snadné, přitom ale přesné, zároveň při něm místo velké váhy ušpiníte pouze hrnek či sklenku. Receptů na různé takto připravované dobroty již vyšlo mnoho, a to jak on-line, tak v tištěné podobě.
V dnešní době si můžeme po celém světě pizzu vychutnávat v mnoha variacích. Například v Argentině vznikla unikátní verze s tlustým, nadýchaným těstem a bohatou vrstvou sýra.
Milujete mlsání, ale rádi byste si dopřáli poctivý domácí moučník? Žádný problém! Díky snadné přípravě těchto lahodných kynutých copánků si krásně provoníte byt vanilkou.
Donuty, které jsou zdravější, protože se nesmaží, ale pečou. Je to tak snadné a chuť je výborná. Kreativní zábava pro malé i velké.
Chléb je základem lidského jídelníčku odnepaměti, jeho historie sahá až do doby před 14 400 lety, kdy byly v oblasti dnešního Jordánska nalezeny zbytky plochých nekvašených placek z divokých obilovin. Postupem času se příprava chleba zdokonalovala; starověcí Egypťané připravovali chléb z naklíčených obilnin umletých mezi kameny.