Povidlové kytičky z kynutého těsta spojují jemné těsto a švestková povidla v krásném rozkvetlém tvaru. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vláčné domácí pečivo, které voní po babiččině kuchyni.
Hledáte klasiku, která nikdy nezklame? Vyzkoušejte recept krok za krokem na kynutý švestkový koláč s mákem, povidly a drobenkou. Spojení chutí, které provází české pečení po generace.
Recepty Pepy Maršálky mají neuvěřitelný šmrnc! Tento recept s postupem krok za krokem na jeho koblihy s povidlovou náplní si zamilujete.
Nadýchané bavorské vdolečky vyžadují čerstvé droždí a trpělivost. Usmažte je podle tohoto receptu a pochutnejte si na tomto tradičním pečivu.
Frgály jsou něčím výjimečným. Vyzkoušejte si je upéct podle tradičního receptu, který je sice složitý, ale zaručí skvělý výsledek.
Alpské kynuté knedlíky jsou tradiční oběd nebo dezert se švestkovými povidly, mákem a vanilkovou omáčkou s rumem. Skvělá sladká tečka pro rodinný stůl, kterou si snadno připravíte podle našeho receptu s postupem krok za krokem.
Svatební koláčky z receptu od mé babičky zaberu čas a vyžadují trpělivost, zvládnete to ale hravě díky tomuto receptu s postupem krok po kroku.
Sakrajda je takový trochu jiný štrúdl. Ochutnejte tento dezert, oblíbíte si ho natolik, že v neděli už nebudete péct nic jiného.
Prohlédněte si tento recept s postupem krok za krokem na bažantí prsa se švestkovou omáčkou a bramborovo-dýňovými noky, který se v našich kuchyních často nevidí, ale výsledek je jako z pohádky.
Až vyzkoušíte sváteční perníkový závin provoněný rumem a sušeným ovocem, budete ho chtít péct po celý rok, nejen na Vánoce – recept s postupem krok za krokem.











