Nevíte, co se zbytky, které máte v ledničce? Připravte si zapečené šunkofleky – taková jednoduchá recyklace chutí z ledničky. Stačí vám těstoviny, nějaká uzenina, sýr, vejce a koření.
Čočka na kyselo je klasika. Vyzkoušejte ji trochu jinak s těstovinami nebo i jinou přílohou, díky které se ještě více zasytíte.
Tahat se s krabicemi s pizzou? Čekat, než jí kurýr zaseklý v zácpě přiveze? Nic takového, tuhle pizzu si můžete upéct doma raz dva.
Hotová omáčka, vždy připravená k rychlému použití na těstoviny, rýži nebo k zapečení, 100% bez konzervantů z domácích surovin. Připravte ji snadno podle tohoto postupu.
Hříbková polévka je mňamka. Vyzkoušejte babiččinu hřibačku, která má kreativní název, ale chuť naprosto famózní.
Rajská polévka je naprostá klasika. Ale ta písmenková ze sáčku není úplně ta pravá ořechová. Vyzkoušejte náš recept na tu poctivou – domácí.
Recept, postup, ingredience na rychlý a snadný pokrm, který díky rajčatové omáčce a čerstvé bazalky je harmonie chutí. Vše za 30 min. hotové
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na těstovinový salát, který může být jak přílohou, tak předkrmem, či lehkou svačinou nebo večeří.
Co rychle k večeři? Zkuste zapečené těstoviny, tentokrát s mletým masem a brokolicím podle tohoto jednoduchého postupu.
Milujete rajskou? A nejlépe bez výrazného koření, s čistou chutí rajčat? Uvařte ji podle tohoto snadného postupu krok za krokem a pochutnáte si vy i vaše děti.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na uhlířinu či grenadýrmarš a vyzkoušejte si uvařit toto prastaré, ale dodnes zachované snadné, levné a chutné jídlo.