Italové vědí, co je dobré a tyhle skvostné lazaně jsou typickým italským pokrmem, který u nás doma nesmí chybět. Zkuste i vy!
Hovězí guláš, který si libovolně přiostříte podle svého gusta. Přehledný recept s postupem na jedno z nejoblíbenějších českých jídel.
Strozzapreti jsou těstoviny typické pro italskou oblast Emilia Romagna, zde bývají ručně vyráběné a jejich tvar připomíná po delší straně lehce zarolované kratší proužky. Strozzapreti a carbonara, to je dokonalá harmonie krémovosti a chuti.
Jedno jídlo, tisíc možností. Zapečené těstoviny jsou sytá klasika, která chutná vždycky jinak a které zvládne každý kuchař podle tohoto receptu.
Nevíte, co se zbytky, které máte v ledničce? Připravte si zapečené šunkofleky – taková jednoduchá recyklace chutí z ledničky. Stačí vám těstoviny, nějaká uzenina, sýr, vejce a koření.
Čočka na kyselo je klasika. Vyzkoušejte ji trochu jinak s těstovinami nebo i jinou přílohou, díky které se ještě více zasytíte.
Tahat se s krabicemi s pizzou? Čekat, než jí kurýr zaseklý v zácpě přiveze? Nic takového, tuhle pizzu si můžete upéct doma raz dva.
Hotová omáčka, vždy připravená k rychlému použití na těstoviny, rýži nebo k zapečení, 100% bez konzervantů z domácích surovin. Připravte ji snadno podle tohoto postupu.
Hříbková polévka je mňamka. Vyzkoušejte babiččinu hřibačku, která má kreativní název, ale chuť naprosto famózní.
Rajská polévka je naprostá klasika. Ale ta písmenková ze sáčku není úplně ta pravá ořechová. Vyzkoušejte náš recept na tu poctivou – domácí.
Recept, postup, ingredience na rychlý a snadný pokrm, který díky rajčatové omáčce a čerstvé bazalky je harmonie chutí. Vše za 30 min. hotové











