Zabíjačky jsme dělávali na slovenské vesnici každý rok, později i dvakrát ročně. Vždycky se spotřebovali všechny části prasátka a jedním z produktů tohoto zpracování byla právě domácí masová tlačenka.
Jste milovníci tlačenek a tu vaječnou jste doma ještě nepřipravovali? Tak pro změnu si jí můžete připravit na sváteční stůl nebo jen jako pochutinu na chleba – tak to dělám i já.
Potřebujete připravit chuťovku na posezení u piva anebo jen tak studenou večeři pro rodinu? Nakrájejte tlačenku, přidejte k ní pár ingrediencí a talčenkový salát bude to pravé.
Postup přípravy vepřové tlačenky z kolene a plece. Tlačenka je pokrm pro skutečné gurmány. Vyzkoušejte si ji připravit doma, uvidíte, že to není nic složitého.
Prohlédněte si recept s postupem na domácí a poctivou vepřovou tlačenku, kterou budete v supermarketu hledat jen těžko!
Proč nezkusit něco nového? Prohlédněte si recept s postupem na tuto vaječnou tlačenku v podobě bábovky!







