Vyzkoušejte letos na Zelený čtvrtek tyto velikonoční jidáše a prohlédněte si recept s postupem!
Tento sladký ořechový chlebík s obsahem nastrouhané čokolády je moderním ztělesněním dávných receptů! Vzhled může klamat a proto si prohlédněte recept s postupem!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tatarský biftek neboli tatarák. Většinou oblíbenou, ale někdy i nenáviděnou delikatesu k posezení u piva či vína.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na netradičně připravované nebeské meruňkové polštářky – neboli meruňkové knedlíky z odpalovaného těsta.
Prohlédněte si recept s postupem na pomalu taženou vepřovou kýtu se žampiony a nakládanými hříbky – trochu jiné vepřové na houbách, než na jaké jsme zvyklí. Dnes si vyzkoušíme pomalé tažení větších kusů masa, místo obvyklých plátků na houbách.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem – Holandský řízek s bramborovou kaší. Tradice, ale dost pevná na to, aby vydržela dodnes. Uvařte, když chcete překvapit něčím opravdu chutným. Nepatří zrovna mezi ty nejzdravější, ale někdo to přece jen takto raději.