Určitě znáte zelňáky z kysaného zelí, ale zkusili jste již někdy zelňáky ze zelí hlávkového a k tomu ještě na plechu? Vyzkoušejte i tuto variantu a porovnejte, které vám chutnají více.
Jedno jídlo, tisíc možností. Zapečené těstoviny jsou sytá klasika, která chutná vždycky jinak a které zvládne každý kuchař podle tohoto receptu.
Vláčné cuketové knedlíky a voňavá houbová omáčka. Tradiční chuť podzimu v celém výborném hlavním jídle. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem.
Na obalovaný špíz s bramborem a tatarkou jsem skoro zapomněla. Tak dlouho jsem ho nedělala, že bylo na čase si toto jídlo trošku připomenout. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na smažené kuřecí ražničí a připravte si skvělý a jednoduchý oběd.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na chutné a rychlé francouzské střapaté řízky z masa, které máte rádi, či zrovna máte k dispozici.
Dopřejte si naprosto klasický koláč, který nezarmoutí. Kynutý švestkový koláč s drobenkou je moučník, se kterým nešlápnete vedle.
Bábovka je jednoduchá, rychlá a velmi chutná. Hodí se jako pečení na cesty i ke kávě. Upečte šlehačkovou bábovku podle tohoto snadného receptu s postupem.
Zapečené brambory, které jsou jednoduché a syté, vždycky skvělé. Francouzské brambory jsou české jídlo bez zbytečné parády. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na francouzské brambory.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na výjimečnou polévku, která je polévkou s rodokmenem a uvařte si svůj Boršč. Přidejte kousek dobrého chleba a oběd máte hotový.
Chcete si opravdu pochutnat? Tak vyzkoušejte náš recept na jehněčí kolínko se šťouchaným bramborem. Pochutnání je zaručeno.
Jak chutnají plněné koblížky podle profesionála? Prohlédněte si tento recept s postupem a dozvíte se to!