Babeta je perfektní dezert, který je rychlý, snadný na přípravu, a přitom neuvěřitelně lahodný. Vyzkoušejte tuto citrónovou.
Řezy „obližprst“ mají vtipný název, který dokonale vystihuje, jak jsou dobré. Připravte si je i vy. S naším návodem to zvládnete jedna radost.
Toto cukroví bylo dříve klasikou, dnes už trochu zapomenutou. Pojďme znovu zavzpomínat a upečme si věhlasné žabí huby.
Buchtu na plech můžete upéct na mnoho způsobů. Vyzkoušejte třeba tyhle čokoládové řezy s jahodami a polevou.
Perník podle receptu s postupem. Jednoduchý a poctivý moučník, který voní kakaem a marmeládou – přesně tak, jak ho pekly maminky a babičky.
Vláčná bábovka s rumem, skořicí a višněmi podle receptu s postupem. Navrch čokoládová poleva, která se dobře krájí i krásně vypadá.
Domácí listové těsto? Ano, víme, že je pracné. S naším návodem to ale zvládnete a váš závin bude jako nikdy dřív.
Tento dezert může vypadat složitě, ale není to tak. Linecké těsto určitě zvládnete a vyrobíte si výborný linecký koláč.
Jednoduchý recept s postupem na křehké těsto naplněné jablky, které má tradici už z první poloviny 20. století vás určitě dostane.
Povidlové kytičky z kynutého těsta spojují jemné těsto a švestková povidla v krásném rozkvetlém tvaru. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vláčné domácí pečivo, které voní po babiččině kuchyni.
Ochutnejte Balkán na talíři. Vyzkoušejte recept krok za krokem na srbskou vepřovou plec s rýží – poctivý pokrm plný vůní, chutí a pohostinné atmosféry.











