Pokud jste dostali chuť na opravdový poklad lesa, prohlédněte si tento recept s postupem na pravý jelení guláš!
Možná ho znáte jako lovecký řízek. Pochází z Německa a připravuje se s výbornou houbovou omáčkou. Prohlédněte si recept s postupem na přírodní Jägerschnitzel se silnou smetanovo-houbovou omáčkou.
Minestrone je barevná italská polévka, která se vaří podle sezóny a toho, co máte doma. S fazolemi, zeleninou a těstovinami skvěle zasytí a podle našeho receptu s postupem krok za krokem to zvládnete snadno.
Žádná školní jídelna, ale skvělý gastronomický zážitek. Českou klasiku hovězí na česneku připravíte velmi jednoduše podle tohoto receptu s postupem.
Krkovička je ideální maso na restování i grilování. Připravte ji na přírodní způsob se smetanovou žampionovou omáčkou podle tohoto jednoduchého postupu.
P5írodní kuřecí plátek se žampiony patří k retro receptům s odkazem na 90. léta. Připravte ho elegantně, chutně a moderně podle tohoto postupu krok po kroku.
Uvařte si naprosto luxusní kachní prsa s jedinečnou omáčkou z portského a višní. Stoprocentně si pochutnáte a zvládnete to snad podle našeho receptu s postupem krok za krokem. Dobrou chuť!
Užijte si opravdu slavnostní pokrm. Hovězí po burgundsku je symbolem francouzské kuchyně – a je vynikající!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Katův šleh s americkými brambory a uvařte toto jídlo jako kompletní oběd pro opravdové gurmány, kteří milují pálivou chuť, kterou znají z minulosti.
Vepřové koleno pečené na pivu není jen tak ledajaké jídlo. U nás doma je pečení kolene něco jako obřad a pečeme ho při zvláštních příležitostech. Upečte ho s námi krok po kroku.
Omáčka z pečených paprik a cibule chutná skvěle, ať už si ji dáte s vepřovým nebo krůtím masem. Připravte ji podle tohoto jednoduchého receptu s postupem krok za krokem.