Pamatujete si na esíčka? Přece ty výborné sušenky, na kterých jsme si v dětství pochutnávali! Teď si je můžete upéct doma podle receptu s postupem.
Tento božský dezert rozhodně stojí za ochutnání. Kombinace ořechů, vanilky, kakaa – a to všechno na lehoučkém piškotu. Mňam!
Žloutkové řezy jsou naprostou klasikou. Vyzkoušejte tuto ovocnou verzi, která je díky rybízové marmeládě extraosvěžující.
Komu by nechutnal štrúdl? Jde o jednoduchý dezert, který jde ale připravit na spoustu způsobů – jako tento makový se švestkami podle našeho receptu s postupem.
Kokosovo-citronové crinkles – svěží, nadýchané sušenky s popraskaným povrchem. Lehká variace na americké tradiční čokoládové crinkles.
Pokud si chcete upéct naprostou klasiku, máme pro vás tip, který se hodí nejen na Vánoce. Jsou to křehké linecké kytičky!
Madlenky k adventnímu pečení přinášejí do kuchyně vůni másla, vanilky a hřejivou sváteční náladu. Jemné francouzské cukroví, které se rozplývá na jazyku, se stane sladkou tečkou zimních večerů.
Tyhle řezy nejen krásně vypadají, ale také náramně chutnají. Vyzkoušejte je, jsou bez mouky a mají příjemně citrusovou chuť.
Maďarský tvarohový koláč je takový tvarohový koláč naruby – těsto se totiž ukrývá uvnitř. Zkuste tento neotřelý moučník podle receptu s postupem.
Také milujete ledovou kávu? Vězte, že nejen v létě je fajn si tuto dobrotu vychutnat. Chuť na ni můžeme dostat i během podzimu či zimy, a to nejen v hotelu či krytém bazénu, ale i doma.
Někdy není nutné věnovat čas zdlouhavému pečení. Vyzkoušejte nepečený ořechový Lázeňský dort – známý také jako Jadran, který vede u nás doma.











