Snadné mini sendviče, které se podávají jako jednohubky při jakékoliv extra příležitosti – oslavy, návštěvy, na silvestra. Jednohubky jsou nejen hezké na pohled, ale také chutné.
Recept na jednohubky z listového těsta, které jsou plněny různými náplněmi. Rychlé a pro oko krásné pohoštění na jakoukoliv příležitost.
Poznáte zvyky a tradice, které se drží na Štědrý den. Doporučené recepty na pokrmy, jak k obědu, tak ke štědrovečerní večeři.
Vosí hnízda mají mezi vánočním cukrovím speciální místo. Nejen že krásně vypadají, ale jejich příprava je zároveň jakýmsi rituálem. Prohlédněte si recept s postupem na Margot a Kokosová vosí hnízda.
Tradičně netradiční smažený kapr, který byl naložený v mléce a citrónu a není cítit rybinou. Základem k úspěchu je dobře kapra naložit a pak ochutit trojobal.
Výborný recept na jinou verzi smaženého kapra. Kapří hranolky nejsou vůbec cítit po rybině, jak to u kapra bývá. Tento pokrm je delikatesa.
Tento recept má zvláštní kouzlo, protože spojuje křehkost tradičního ořechového těsta s hedvábnou texturou žloutkového krému. Prohlédněte si recept s postupem na mušličky z ořechového těsta.
Tyto měsíčky mohou být připomínkou chvílí, kdy se čas zpomalí, troubou voní máslo a ořechy a rodina se schází kolem stolu. Prohlédněte si recept s postupem na ořechovo čokoládové měsíčky.
Tento recept je nejen snadný, ale i univerzální. Připravte ho přesně podle pokynů, nebo se odvažte a experimentujte! Postup přípravy na křehké vanilkové cukroví.
Nová moderní varianta kapra na černo je Kapr pečený na sladko. Vyzkoušejte tuto novou chuť a jako příloha by stačila klidně zelenina upečená s kaprem. Prohlédněte si recept s postupem na Kapra pečeného na sladko – kulinářský zážitek.











