Zbyly vám brambory od oběda? Tak je využijte! Třeba na tyto křupavé houstičky, které nádherně voní a skvěle chutnají.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Bramborové knedlíky plněné uzeninou a podávané se sladkokyselým dušeným zelím nebo špenátem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Bramborové kapsy plněné šunkou a sýrem a zkuste připravit tyto nebramborákové bramboráky pečením v troubě.
Pokud jste také milovníky fazolí a fazolek na všechny možné způsoby, určitě máte v oblibě i fazolky na kyselo. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na jemné, domácí jídlo s kapkou nostalgie – Zelené fazolky na smetaně. Každému, kdo ochutná tento kvalitně připravený pokrm, určitě přijde k chuti.
Voňavá smetanová koprová omáčka s vejcem a bramborem – tak jí mám nejraději. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skvělou smetanovou klasiku s vůní zahrádky a uvařte pro rodinu oběd, jak má být.
Příloha nebo jednoduchá pochoutka ze staré kuchyně? Prohlédněte si recept s postupem na tyto bramborovo – tvarohové placky a vytvořte si svoji tradici!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Květákovou pánev aneb květák připravovaný trochu jiným způsobem, než je klasika obalování a smažení.
Takto si připravujeme u nás doma domácí bramborové noky. Tentokrát podávané na vařeném listovém špenátu, ale často je připravuji i opečené na pánvi s restovanou slaninou. Domácí jsou mnohem lepší než kupované.
Rychlý bramborový salát, který je připraven za 20 minut. Skládá se z 5 ingrediencí a výborně poslouží v případech, kdy nemáme příliš času na přípravu z čerstvé zeleniny.
Odlehčená verze známého bramborového salátu – Vídeňský bramborový salát. Hodí se ke všem druhům úprav masa a v každém ročním období. Příprava je velmi jednoduchá a určitě tento salát stojí za vyzkoušení. Servírovat můžete již za 15 minut.
Snadný recept s postupem na výbornou pečenou husu, která je plněná jablečnou nádivkou a medem. Jako příloha jsou jemné bramborové lokše.