S tímto trochu zvláštním pokrmem ochutnáte jemnost, vůni lesa a sytý oběd v jednom. Prohlédněte si recept s postupem na smetanovou omáčku s bramborem a houbami!
Toto je jeden z nejlepších receptů na květák, který jsem vyzkoušela. Nesmažíme ho, ale připravíme si speciální strouhanku a pečeme květák v troubě. Samozřejmě podáváme s domácím dipem.
Upečený květák v tomto smetanovo-sýrovém těstíčku je neodolatelnou lahůdkou. Prohlédněte si recept s postupem a budete nadšeni!
Máte rádi mrkev a grilované maso? Zkuste si připravit pečenou mrkev buď jako přílohu k masu nebo i samotnou. Originální recept na pečenou mrkev s koprem a dijonskou hořčicí.
Máte rádi salát caprese? A hledáte recept a postup na podobný salát, ale povýšený na maximální chuť? Připravte si rajčatový salát s burratou a bazalkou – postup přípravy i s video receptem.
Dýňová polévka s batáty se hodí do podzimního a zimního období. Je hřejivá, ideální pro chladné dny. Připraví se rychle z dýně, batátů, másla, smetany, česneku a koření. Slouží jako hlavní chod nebo předkrm a chutná dětem.
Máte chuť na lehký vyladěný salát s umeoctem? Připravte si salát s okurkou, rajčaty a cibulí podle našeho receptu. Skvěle se hodí například k sekané.
Rychlý a snadný recept na špenátové palačinky i s video postupem a seznamem ingrediencí. Jedná se o výbornou verzi zdravých palačinek s krásně zelenou barvou špenátu.
Recept na lehký a nadýchaný dezert do skleničky, který připravuji při nedostatku času nebo v letních měsících. Krémová pěna z kešu ořechů – vynikají alternativa k čokoládovým dezertům.
Obalovaný květák už jedině takto! Z trouby je jídlo mnohem zdravější a ve výsledku také chutnější v kombinaci strouhanky se sýrem. Vyzkoušejte – lepší, než smažený květák. Prohlédněte si recept s postupem na obalovaný květák pečený v troubě.
Rychlý recept na indický bezmasý pokrm, který chutná celé rodině. Kombinace exotického koření, rajčat, smetany a halloumi je dokonalá.