Česká čína je klasika, která se u nás rozmohla hlavně v 80. a 90. letech. Zavzpomínejte na tu skvělou chuť křehoučkého masa.
Za českou klasiku v podobě hamburské kýty sklidíte zasloužené ovace u nedělního slavnostního oběda. Připravte ji podle tohoto receptu krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na váš oběd na neděli a připravte tento toulavý špíz neboli ražniči bez špejli nazývané taky jako rozlítané.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na přípravu poctivého masa s jiskrou staré dobré kuchyně a připravte k obědu Vepřovou kýtu na kmínu a česneku se strouhaným jablkem, které skvěle dochutí šťávu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Vepřové tajemství v hedvábí a připravte tento vepřový závitek s rýží. Můžete si jej přizpůsobit dle svých možností a chutí.
Krkovici z trouby si můžete přizpůsobit vlastní chuti. V tomto receptu s postupem krok po krku ji připravíte s jemně asijským nádechem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na poctivý záhorský závitek se slaninou a zelím, podávejte s přílohou jako vydatný a sytý oběd.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Falešného vepřového ptáčka s rýží a salátem, připravte si tento skvělý a nenáročný oběd pro svoji rodinu.
Česká specialita podle čínské receptury během pár minut. Prohlédněte si recept s postupem na vepřové švejžužu!
Připravte si hamburskou omáčku podle tohoto receptu s postupem doma a nechte se unést chutí, která vás vrátí do dětství!
Připravila jsem tentokrát recept na pikantní katův šleh a k tomu špagety. Je to takové retro, které mám osobně ale velmi ráda. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na toto pikantní vepřové retro, které má tolik názvů – například kaťák, katův šleh, čertovská směs nebo i luciferovo tajemství .