Pro všechny milovníky medovníku tu máme cukroví, po kterém se utlučou. Jsou to medovníkové kuličky – výtečné a jednoduché.
Sachr je skutečným klenotem, který si získal srdce všech labužníků. Upečte si ho doma a pochutnejte si na něm i vy.
Tento božský dezert rozhodně stojí za ochutnání. Kombinace ořechů, vanilky, kakaa – a to všechno na lehoučkém piškotu. Mňam!
Máte chuť na něco, čeho bude opravdu hodně? Pak si upečte tyto mini koláčky – tvarohové a ořechové. Jsou jedinečné a rozplývají se na jazyku.
Pečení koláčků může vypadat jako složitá záležitost, ale nemusí to tak být. S naším receptem to hravě zvládne i začátečník.
Farské, farní, medové řezy. Upečte si dobrotu známou pod různými jmény. Základem jsou medové vrstvené pláty a poleva. Vypadají složitě, ale opak je pravdou.
Někdy není nutné věnovat čas zdlouhavému pečení. Vyzkoušejte nepečený ořechový Lázeňský dort – známý také jako Jadran, který vede u nás doma.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Mrkvové řezy se skořicí, který určitě přijde vhod vám, kteří se snažíte žít tak trochu zdravě. Ke slazení doporučuji z vlastní zkušenosti Stevii.
Žerbo řezy jsou tradiční maďarský slavnostní moučník. Nelekejte se názvu ani slova „slavnostní“. V tomto postupu ho krok za krokem upečete velmi snadno.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Sloní slzu, což je čokoládová roláda s banánem a krémem.










