Čočka na kyselo je klasika. Vyzkoušejte ji trochu jinak s těstovinami nebo i jinou přílohou, díky které se ještě více zasytíte.
Jestli jste dosud nezkusili jehněčí, připravte jehněčí hřbet podle tohoto jednoduchého postupu. Jehněčí maso je zdravé a zpestří váš jídelníček.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Katův šleh s americkými brambory a uvařte toto jídlo jako kompletní oběd pro opravdové gurmány, kteří milují pálivou chuť, kterou znají z minulosti.
Rychlá, výborná a za pár korun. Seznamte se se skvělou žampionovou polévkou, kterou využijete třeba jako rychlou večeři. Podle tohoto receptu s postupem krok za krokem ji zvládnete do hodiny.
Tahat se s krabicemi s pizzou? Čekat, než jí kurýr zaseklý v zácpě přiveze? Nic takového, tuhle pizzu si můžete upéct doma raz dva.
Omáčka z pečených paprik a cibule chutná skvěle, ať už si ji dáte s vepřovým nebo krůtím masem. Připravte ji podle tohoto jednoduchého receptu s postupem krok za krokem.
Francouzská cibulačka není žádná věda. Zjistěte to na vlastní kůži v tomto receptu s postupem krok po kroku, který vás dovede k výborné, syté a voňavé cibulové polévce.
Hříbková polévka je mňamka. Vyzkoušejte babiččinu hřibačku, která má kreativní název, ale chuť naprosto famózní.
Syté a poctivé jídlo za pár minut? Tyto chalupářské fazole s klobásou zvládne každý i s minimem úsilí.
Uvařte si výbornou polévku s bramborovým fondánem. Houbové kyselo je klasika, která nikoho nezklame. Dobrou chuť!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Pečená kuřecí stehna s máslovou šťávou a rýží upečené společně na jednom pekáči.