Typicky české jídlo s intenzivním aroma. Dušené vepřové maso vás uchvátí svoji měkkostí v kombinaci s voňavým česnekem! Prohlédněte si recept s postupem na dušené vepřové na česneku.
Klasický recept na játra na cibuli, jediná změna je v použitém koření a příloze. Tento pokrm je výborný s jakoukoliv vaší oblíbenou přílohou.
Jednoduchý recept na svěží pokrm z kuřecích prsou s rajčatovou omáčkou. Srozumitelný postup, podle kterého uvaří tento pokrm každý.
Jednoduchá pórková polévka s žitnými krutony a osmaženou slaninou. Sytý a chutný pokrm vhodný na každý den. Polévka je lahodná, zahřeje a zasytí.
Čočka na kyselo je česká stálice, která má své místo po právu pevně dané. Jde o velmi výživný a chutný pokrm v českých domácnostech. Prohlédněte si recept s postupem na čočku na kyselo.
Jídlo chutná skvěle čerstvé, ale i druhý den ohřáté, nebo dokonce studené. Tento pokrm je ideální pro jakoukoliv příležitost – ať už hledáte rychlou a chutnou večeři pro rodinu, nebo chcete pohostit přátele.
Prohlédněte si recept s postupem na frankfurtskou polévku. Tradiční frankfurtská polévka je hustý a výživný pokrm pro celou rodinu. Podává se s čerstvým pečivem a nahradí klidně hlavní chod.
Prohlédněte si recept s postupem na mrkvovou polévku se smetanou a zázvorem. Zdravá a vitální mrkvová polévka se smetanou, zázvorem a kari. Doplňte si tímto chutným způsobem ztracenou energii a vitamíny.
Recept, Postup, Suroviny na českou klasiku, zelené fazolky na kyselo se smetanou. Je to rychlý a chutný bezmasý pokrm.
Prohlédněte si recept s postupem na pepřové vepřové plátky se silnou omáčkou. Pikantní pepřová omáčka se šťavnatou vepřovou pečení je přímým důkazem toho, že i jednoduché jídlo může být vynikající.