Domácí čalamáda: Naložení zeleniny do octa a koření je jako malé kouzlo. Z obyčejných surovin vznikne delikatesa, která má vždy ten správný šmrnc. Prohlédněte si recept s postupem na nakládanou zeleninu se spoustou vitamínů na zimu.
Nakládaná zelená rajčata by jsme měli nechat odležet alespoň 2 týdny, aby se jejich chutě propojila. Teprve poté je můžeme konzumovat. Prohlédněte si recept s postupem na Lahodná zelená rajčata v nálevu.
Lahodné nakládané cukety s mrkví a bylinkami, které skvěle doplní vaše zimní pokrmy. Recept s postupem jak naložit a zavařit cuketu.
Ať už se okurky budou podávat jako součást oběda, večeře, nebo jen tak ke svačině, domácí kyselé okurky jsou vždy hitem. Recept s postupem na domácí kyselé okurky. Prohlédněte si recept s postupem na domácí kyselé okurky.
Konzervovaný letní zeleninový salát vám poskytne čerstvou chuť sezónní zeleniny i v zimě, kdy budete vděční za slunečné dny.
Chutná nakládaná zelenina – recept na nakládaný zeleninový salát – směs rajčat, paprik a petrželky, ideální jako příloha nebo pro přípravu polévek, omáček a dalších pokrmů v zimních měsících ze zeleniny ze zahrady. Zavařovaná směs z rajčat a paprik je jednoduchý a chutný způsob, jak si uchovat letní zeleninu na zimu
Prohlédněte si recept s postupem na zavařené okurky ve sladkokyselém nálevu. Zavařenina, která doma nesmí chybět. Postup krok za krokem, jak na to.
Naložte si doma své vlastní kyselé okurky. Skladovat je můžete klidně rok a pochutnáte si na nich k mnoha pokrmům. Recept a postup na nakládané okurky.