Tento dezert je pro milovníky známého cukrářského zákusku – likérové špičky. Akorát se tentokrát podíváme na trošku neobvyklou přípravu – do kelímku nebo do skleničky. Likérová špička je dezert pro opravdové mistry. Vyzkoušejte o něco jednodušší recept do kelímku.
Výhodou zavařeného masa je dlouhá trvanlivost (klidně i několik měsíců) bez nutnosti chlazení. Ušetříte místo v lednici i v mrazáku.
Cuketa je skvělou plodinou, která se hodí na všechno. Vyzkoušejte tenhle jednoduchý recept s postupem krok za krokem na cukeťák na plech, který zmizí rychlostí blesku.
Hravé a šťavnaté řezy s pudinkem, ovocem a želatinou potěší účastníky dětské oslavy, stejně jako vaše sváteční hosty. Upečte je podle tohoto jednoduchého receptu s postupem krok za krokem.
Dezert z limonády? Proč ne. Vyzkoušejte tyto lahodné fanta řezy s kakaovým korpusem a limonádovou polevou. Uvnitř tvarohový krém.
Sezóna voňavých jahod stále trvá, recept na nepečený dort se vám jistě bude hodit! Kombinace se smetanou a jemnou vanilkou je právem oblíbená, chutná a voní prostě dokonale.
Chcete se blýsknout božským dezertem, který vypadá složitě, ale připravíte ho bez zapnutí trouby? Udělejte to jako my a vyzkoušejte báječný nepečený Ambasador.
Výrazná nakyslost a omamná vůně – to jsou znaky oblíbené rebarbory. Skvělá je do koláčů, džemů nebo kompotů.
Vrcholící léto nám přináší i stromy plné švestek. A pokud už máte za sebou bublaniny, knedlíky a další švestkové buchty, zkuste tento nepečený cheesecake. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na švestkový cheesecake – stačí zralé švestky a pár ingrediencí.
Upečte na víkend šťavnaté ovocné řezy s pudinkovým želé podle tohoto postupu krok po kroku. Zachutnají celé rodině i případné nečekané návštěvě.
Želatinové ovocné řezy s krémem ze zakysané smetany se skvěle hodí k létu. Jsou nejlepší pořádně vychlazené z ledničky. Upečte tento sladký ovocný sen na velkém plechu pro celou rodinu a kamarády.