Klementinky, hlavní hvězdy tohoto dezertu, dodávají výraznou a sladkou chuť, kterou milují jak děti, tak dospělí.
Připravte si tradiční českou delikatesu v elegantním balíčku chuti a estetiky. Recept a postup přípravy Šunkových závitků v aspiku plněných bramborovým salátem.
Recept a postup na Kremšnyty, také známé jako Kremeše nebo Žloutkové řezy. Spojení domácího křupavé listové těsta s jemným vanilkovým krémem.
Recept na rybízový koláč, který rozehraje vaše chuťové pohárky. Skládá se z vláčného čokoládového korpusu, který je vyplněný rybízovým želé a navrchu je skvostná čokoládová poleva.
Nepečený dort s broskvemi je dezert, který se skládá z vrstev různých surovin a čerstvých broskví, a to bez potřeby pečení.
Prohlédněte si recept s postupem na svěží ovocný dort “Sladké potěšení”. Nadýchaný korpus, krém, šlehačka a zdobený malinami, borůvkami, pistáciemi.
Prohlédněte si recept s postupem na kulatý dort s jahodový želé. Skládá se ze 4 vrstev – korpusu, jahodového želé, pudingového náplně a želé.