Minestrone není o dokonalosti, je o lžících, které voní po domově a o lidech, kteří se k vám připojí, když jí začnete míchat. Hustá, barevná a voňavá polévka podle našeho receptu s postupem plná zeleniny, kde se rozteklé kousky mozzarelly krásně táhnou mezi lžícemi.
Teplá a sytá polévka udělá na podzim a v zimě vašemu žaludku moc příjemně a budete v něm mít, jako v pokojíčku. Prohlédněte si recept s postupem na sytou podzimní polévku.
Pomazánky jsou chutnou a zdravou formou svačinky, tato tuňáková je navíc extra jednoduchá na přípravu. Hotovo máte za pár minut.
Bramborové placky jsou jedním z nejstarších a nejrozšířenejších jídel českého venkova. Není v nich nic přepychového a přesto chutnají slavnostně.
Kuřecí prsa zapečená s cibulí, rajčaty a sýrem jsou lehké a šťavnaté jídlo vhodné pro každý den. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na rychlý oběd i večeři, který zvládne každý.
Vraťte se do dětství s receptem krok za krokem na domácí kuřecí vývar s nudlemi. Pomalu tažený, voňavý a poctivý – tak, jak ho dělávaly naše babičky.
Bramboračka mojí babičky voněla už od rána. Začínala sušenými houbami, které se namáčely, aby ožily a uvolnily vůni lesa. Postupně přidávala kořenovou zeleninu ze zahrádky, mrkev, petržel. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na bramboračku, jak jí znám z dětství.
Můžete přidat kmín, který se restuje na pánvi společně s cibulí a mrkví. Postupy jsou různé, určitě si najdete ten svůj. A pokud jste také na polévky, tato mrkvanka s kapáním určitě nebude ve vašem repertoáru chybět. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na jednoduchou polévku, která je snadná a zahřeje.
Letošní léto je plodné, a tak nám i sezóna cuket stále přetrvává. Tuto zeleninu jsme si v českých domácnostech oblíbili, a to díky její jemné chuti, která ji předurčuje k použití ve slaných i sladkých receptech.
Fakt, že připravit si jídlo doma představuje zdravou a finančně méně náročnou cestu, je samozřejmě známý. Věděli jste ale, že si můžete sami vyrobit i „maggi v kostkách“?
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zeleninovou polévku s vydatnými a sytými drožďovými nočky, které jsou skvělou závářkou k zelenině.











