Umíte domácí koblihy? Pokud ne, řiďte se naším receptem s postupem krok za krokem a naučíte se je a budete před rodinou i návštěvou za hvězdu.
Česká čína je klasika, která se u nás rozmohla hlavně v 80. a 90. letech. Zavzpomínejte na tu skvělou chuť křehoučkého masa.
Zapomeňte na zmrzliny z obchodu. S tímto jednoduchým receptem si připravíte doma nejchutnější zmrzlinu na světě, která potřebuje pouze tři základní ingredience. Potřebujete jen: 4 žloutky z velkých vajec, 120 g cukru krupice, 420 ml smetany ke šlehání (33-36% tuku). Volitelné přídavky: 200 ml mléka + 1 polévková lžíce (pro jemnější konzistenci), 30 g kvalitní hořké čokolády (pro čokoládovou variantu).
Upečte si luxusní Macecha řezy, které se rozplývají na jazyku. Možná vypadá složitě, ale nemějte obavy, s naším receptem to hravě zvládnete.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na neobvyklé, ale staré známé Kardinálovy řezy, které svým nezvyklým vzhledem zaujmou opravdu všechny.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Svatební koláčky bez kynutí ve velkém stylu. Hodí se na přípravu na velkou svatbu, kde potřebujete koláčků obrovské množství.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Koláčky z olejového těsta s tvarohem a drobenkou a upečte k snídani pro svoje nejbližší tyto nečekaně jemné a neodolatelné dobroty.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na sladké snídaně či svačinu a překvapte svojí rodinu přípravou vanilkových závitků s rozinkami.
Vyzkoušejte recept na tuhle letní klasiku. Piškotový korpus, jahody na smetaně a průzračná želatina. Jako ten nejsladší polibek.
Punčové řezy jsou nejen skvělou příležitostí vrátit se k tradicím českého cukrářství, ale také možností potěšit sebe i své blízké tímto nezaměnitelným pokladem naší kuchyně. Tak si pojďme tyto punčové dobroty společně připravit.











