Výroba vlastních bramborových noků není žádná věda. S opečenou cibulkou a anglickou slaninou jsou prostě dokonalé! Prohlédněte si tento recept s postupem hned.
Vepřovou masovou roládu většinou není potřeba dlouze představovat. Tato je podle receptu plněná slaninou a plátky česneku. Pokud k ní ale připravíte tento skvělý hrášek na smetaně, ocitnete se v jiném světě. Prohlédněte si recept s postupem na vepřovou roládu s bramborem a hráškem na smetaně.
Farmářské brambory, které známe i jako “žravé brambory” jsou receptem nejen pro farmáře. Jsou vynikající pochoutkou například k večeři, ale můžou být i vhodnou přílohou k pečenému masu. Prohlédněte si recept s postupem na žravé brambory nejen pro farmáře.
Takto zapečenou kotletu zkuste u sebe doma a bude hned snězená! Stačí přidat 2 druhy sýra, anglickou slaninu a žampiony s cibulkou. Prohlédněte si recept s postupem na zapečenou kotletu podle našeho gusta.
Vydatná a sytá venkovská večeře jsou Zapečené brambory s uzenou slaninou a parmazánem, přitom tak snadné a rychlé, ale si pochutnáte. Prohlédněte si recept s postupem na Zapečené brambory se slaninou, snadná a levná venkovská večeře.
Záhorácký závitek není jen o jídle, ale i o návratu k tradicím. Příprava pokrmu vás vtáhne do klidného tempa, kde si vychutnáte každý krok. Prohlédněte si recept s postupem na záhorácký závitek z kysaného zelí.
Živáňská – tradiční pokrm slovenské kuchyně z vepřového masa, v tomto případě vylepšené na špejli. Připravuje se také na plechu jako ražničí. Prohlédněte si recept s postupem na živáňskou – směs s vepřovým masem na špejli.
Zahřejte kuchyni vůní tradičního pokrmu, který přináší radost už od prvního pohledu na zlatavé brambory a křupavou slaninu. Prohlédněte si recept s postupem na opečené brambory se slaninou.
Prohlédněte si recept s postupem na plněné kuřecí kapsy se slaninou, šunkou a sýrem. Kapsu můžete naplnit oblíbenými surovinami, jedná se o alternativu ke klasickému kuřecímu řízku.
Houbový – liškový toast je jenom jedna z alternativ, ale některé houby se na minutku nehodí, jelikož potřebují určitý čas úpravy. Prohlédněte si recept s postupem na Liškový toast.
Vynikající plněná roláda z vepřové pečeně, ale může být připravena také z krkovice anebo z jiné části vepřového masa, někdo třeba rád tlustší masíčko. Prohlédněte si recept s ostupem na Plněnou roládu z vepřové pečeně.
 
						
				










