Jednou za čas se trošku zhřešit může. A tady u toho kolene pečeného pod alobalem jsou samé dobré ingredience. Nechybí hodně cibule, anglická slanina. Prohlédněte si recept s postupem na skvělou masovou lahůdku.
Naložte si čerstvé papriky a naplňte je zelím. Získáte neuvěřitelně chutnou a křupavou pochoutku na pozdější časy. Třeba na zimu. Já jsem schopná dát sklenici na posezení.
Sytá a hřejivá polévka ideální pro chladné podzimní a zimní dny. Uvařte ji jednoduše podle tohoto receptu s jasným postupem.
Výhodou zavařeného masa je dlouhá trvanlivost (klidně i několik měsíců) bez nutnosti chlazení. Ušetříte místo v lednici i v mrazáku.
Také někdy toužíte doma jen tak vyklopit konzervu a mít uvařeno, ale zároveň jíst kvalitně? Domácí zavařování je cestou! Uchová masu vůni, šťavnatost.
Štrůdl tak trochu jinak. Vyzkoušejte tento se sádlem. Je krásně vláčný a jemný, prostě dokonalost v každém soustu.
Uvařte si netradiční/tradiční polévku, která vám zahřeje žaludek. Milionová polévka je výtečná a pochutná si na ní celá rodina.
Pokud jste dostali chuť na opravdový poklad lesa, prohlédněte si tento recept s postupem na pravý jelení guláš!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto českou klasiku s rodokmenem a připravte dle přesného postupu španělského ptáčka. Uvidíte, že chutná skvěle.
Okurky nakládačky patří mezi nejhojněji využívanou zeleninu. Není divu, konzumují se po celý rok, milujeme je na klasických českých chlebíčkách, o Vánocích jsou nedílnou součástí bramborového salátu.
Chtěli byste něco slavnostního, nějaký ten dortík, ale na sladké vůbec nemáte chuť? Tak připravte jedinečný aspikový dort podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.











