Připravte si lahodnou cmundu po kaplicku podle našeho receptu. Spojení uzeného masa, sladkého zelí a bramboráků je dokonalé. Už se Vám také sbíhají sliny? Prohlédněte si tuto jihočeskou specialitu.
I přesto, že je toto jídlo národním pokladem, jedná se i o unikátní recept, který se v každé rodině připravuje jinak. My jsme si pro vás v následujícím receptu také připravili menší obměnu tohoto tradičního pokrmu.
Připravte si s námi tradiční bramborák, ale tentokrát podle receptu vyhlášeného šéfkuchaře Romana Vaňka.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Babiččiny křupánky zvané Pískorky, zapomenutá pochoutka, která stojí za oživení a vyzkoušejte tento skvělý pokrm v různých variantách.
Šťavnatý bramborák plněný masem a žampiony je za čerstva velice luxusní záležitost a určitě si jej zamilujete. Prohlédněte si recept s postupem na Šťavnatý bramborák plněný masem a žampiony.
Sladké bramboráky s ovocem, mákem a máslem jsou důkazem toho, že i zdánlivě obyčejné ingredience mohou vytvořit něco neobyčejného. Prohlédněte si recept s postupem na sladké bramboráky s ovocem, mákem a zalité máslem.
Vylepšené bramboráky o bazalku na italský způsob – český tradiční bramborák, který je vylepšený o zajímavé chutě z italské kuchyně.
Připravujeme bramboráky tentokrát na německý způsob s cibulí – obvykle známé jako “Kartoffelpuffer” nebo “Reibekuchen”. Přidali jsme navíc uzené maso. Prohlédněte si recept a video s postupem přípravy.
Bramborová omeleta je nejen výborná sama o sobě, ale také se skvěle hodí jako příloha nebo základ pro další pokrmy. Je to skvělý způsob, jak využít základní ingredience a vytvořit něco lahodného a sytého