Bramborový salát je stálicí slavnostních tabulí, nejen české, ale celé středoevropské kuchyně. Prohlédněte si recept a přísadu, kterou třeba do svého salátu nepoužíváte a vyzkoušejte.
Bramborový salát patří mezi krále kuchyně nejen české, ale i například německé, polské či rakouské. Prohlédněte si recept na ten na německý způsob. Můžete porovnat, který vám bude chutnat nejvíce.
Dnes jsme si připravili luxusní panenku se čtyřbarevným pepřem na cibulové omáčce. Prohlédněte si recept s postupem na vepřovou panenku se čtyřbarevným pepřem, cibulovou omáčkou a opečeným bramborem.
Hlávkové zelí je jedním z nejstarších druhů pěstované zeleniny. Jeho historie sahá až do starověkého Říma a Řecka. Připravte si s námi dva recepty ze zelí: Křupavé zelné placky a dušené zelí s bramborem.
Dokonalé zapečené brambory tak jak je připravuji u nás doma – jeden z našich oblíbených receptů na ještě oblíbenější zapečené brambory – recept včetně ingrediencí.
Pochutnejte si na této lahůdce z brambor – rychlá bramborová roláda s bohatou náplní – potěší všechny chuťové pohárky.
Sedlácké brambory podle staročeského receptu si rychlé oblíbíte – brambory ve slupce s orestovanou cibulí a slaninou. S podmáslím a kyškou. Prohlédněte si recept s postupem a pochutnejte si!
Takto mají vypadat klasické bramborové knedlíky se švestkami a mletým mákem! Prohlédněte si tento skvělý recept s postupem.
Hrnkové recepty se všeobecně těší velké oblibě. Je to samozřejmě dáno pohodlností: odměřování hrnkem (nebo v tomto případě sklenicí) je snadné, přitom ale přesné, zároveň při něm místo velké váhy ušpiníte pouze hrnek či sklenku. Receptů na různé takto připravované dobroty již vyšlo mnoho, a to jak on-line, tak v tištěné podobě.
Příloha nebo jednoduchá pochoutka ze staré kuchyně? Prohlédněte si recept s postupem na tyto bramborovo – tvarohové placky a vytvořte si svoji tradici!
Pochutnejte si na české rustikální klasice a prohlédněte si tento recept s postupem na uzený bůček s kysaným zelím a bramborovým knedlíkem!











