Křupavá ryba v těstíčku podle anglického receptu. V těstíčku je pivo a soda, díky tomu je pak krásně ryba křupavá. Jednoduchý a dokonalý pokrm.
Tuto vynikající kuřecí roládu doplňují 2 mimořádné přílohy. Fenomenální cibulová omáčka a luxusní bramborové pavé, které si u nás proráží cestu na naše talíře. Prohlédněte si recept s postupem na tuto bezva kombinaci.
Výroba vlastních bramborových noků není žádná věda. S opečenou cibulkou a anglickou slaninou jsou prostě dokonalé! Prohlédněte si tento recept s postupem hned.
Polévka s frankfurtskými párky je jedna ze sytých a rychlých polévek, které nám přijdou vhod hlavně na podzim a v zimě. Prohlédněte si recept s postupem na frankfurtskou polévku.
Chlupaté knedlíky paří mezi můj nejoblíbenější druh přílohy k masu. Těžko si bez nich umím představit například uzené nebo husu. Prohlédněte si recept s postupem na vynikající Bosáky.
Farmářské brambory, které známe i jako “žravé brambory” jsou receptem nejen pro farmáře. Jsou vynikající pochoutkou například k večeři, ale můžou být i vhodnou přílohou k pečenému masu. Prohlédněte si recept s postupem na žravé brambory nejen pro farmáře.
Hodolanská omáčka patří k pokladů české venkovské gastronomie, přesto ji ne úplně každá hospodyně zná. Je to škoda, protože si určitě zaslouží pozornost. Prohlédněte si recept s postupem na poctivou Hodolanskou omáčku.
Prohlédněte si recept s postupem na Houby zapečené v troubě s bramborami – pokud máte rádi houby, takt tento recept je tu přesně pro Vás!
Prohlédněte si recept s postupem na Restovanou směs žampionů a brambor – snadnou a rychlou večeři s česnekem a paprikou z jedné pánvičky.
Vydatná a sytá venkovská večeře jsou Zapečené brambory s uzenou slaninou a parmazánem, přitom tak snadné a rychlé, ale si pochutnáte. Prohlédněte si recept s postupem na Zapečené brambory se slaninou, snadná a levná venkovská večeře.
Recept s postupem na staročeskou polévku. Bramboračka s houbami nebo bez hub nemá chybu. Sytá polévka, která zahřeje v chladnějších dnech.