Rajčatové čatní: Samotný proces vaření chutney je aromatickým zážitkem – směs voní po koření, cibuli a jemně nakyslém sladovém octu. Prohlédněte si recept s postupem na chutney ze zelených rajčat.
Aspik s vepřovými ušima je levným a chutným pokrmem, který si zamilujete pro jeho nezaměnitelnou chuť a konzistenci. Prohlédněte si recept s postupem na vepřové uši v aspiku.
Časovou náročnost zkrátíme u polévky namočením fazolí a vyrobením vaječných nudlí den předem. Nudle musíme pomoučit, jinak by se slepily. Prohlédněte si recept s postupem na Jókai bableves: Tradiční maďarskou fazolovou polévkus uzeným masem.
Fazolová polévka je tradice a zasytí i ty větší jedlíky, navíc je zdravá a chutná, nejvíc se hodí na podzim a v zimě. Prohlédněte si recept s postupem na Maminčinu fazolovou polévku.
Šťavnaté karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s česnekem a majoránkou, smažené do zlatova. Ideální pro oběd či večeři. Podáváme s jemnou bramborovou kaší a kyselou okurkou. Dokonale jednoduchý recept na nejlepší karbanátky. Karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s majoránkou a česnekem, smažené na vepřovém sádle
Jak na květákový mozeček? Tento recept na květák s vejci a cibulí je rychlý, jednoduchý a chutný způsob, jak si užít zdravé jídlo z květáku, které není náročné na přípravu.
Tento recept vám zaručí šťavnaté vepřové kotlety se smetanovou omáčkou, které můžete podávat s bramborovou kaší, rýží nebo pečivem. Jde o jednoduché, ale výjimečně chutné jídlo, které se snadno stane oblíbeným v každé domácnosti.
Tento recept na pečené kuře s nádivkou z rohlíků a omáčkou z výpeku je plný chutí a ideální pro každou slavnostní příležitost nebo rodinný víkendový oběd. Šťavnaté kuře s lahodnou nádivkou se blýskne i na svátečním stole.