Posúch je něco jako slovenská pizza nebo slaný koláč. Na Moravě má podobného brášku, kterému se říká osúch. Smetana a kopr tvoří dokonalou dvojku, tak si tenhle koláč upečte i vy. Dobrou chuť!
Chystáte velkou hostinu a potřebujete spoustu koláčků? Pak je upečte podle našeho návodu. Všichni se budou olizovat za ušima.
Podle domácího knedlíku se pozná kuchař. Vy teď máte šanci naučit se výtečný knedlík vařený na páře. Nic složitého.
Mysleli jste, že těsto na pizzu je složité na přípravu? Není, ověřte si to s naším receptem, kde máte hned dvě varianty tenkého domácího těsta.
Pamatujete si tento retro dezert, který se velmi dávno pekl snad v každé domácnosti? Připomeňte si jeho jedinečnou chuť.
Hodil by se vám recept na dokonalý závin? Vyzkoušejte toto škvarkové těsto, které zaručí, že váš jablečný závin bude pecka.
Tohle nejsou obyčejné pečené brambory, ale vytuněná dobrota. Vyzkoušejte dvakrát pečené brambory jako přílohu nebo samotné.
Rychlé těsto a k tomu švestky a mák. Takhle vznikne rychlý makovo-švestkový závin. A protože vám zbyde čas, můžete upéct ještě švestkové buchty.
Upečte si čerstvé světlé a křupavé pečivo s nevšedním názvem. Věříme, že si pochutnáte – recept ani není nijak extra složitý.
Kdo by nemiloval rajskou polévku nebo omáčku? A možná i tací se najdou, ale s naším receptem s postupem krok za krokem si ji zamilují i největší odpůrci.
Klasická česká hotovka v podobě omáčky s masem a knedlíkem nezklame u žádného nedělního oběda. Uvařte tuto poctivou českou omáčku podle postupu krok po kroku. Znáte asi jako plec, ale toto je kýta.











