Frgály jsou něčím výjimečným. Vyzkoušejte si je upéct podle tradičního receptu, který je sice složitý, ale zaručí skvělý výsledek.
Alpské kynuté knedlíky jsou tradiční oběd nebo dezert se švestkovými povidly, mákem a vanilkovou omáčkou s rumem. Skvělá sladká tečka pro rodinný stůl, kterou si snadno připravíte podle našeho receptu s postupem krok za krokem.
Co si upečete doma, je vždy lepší, než co koupíte v obchodě. U pečiva to platí obzvlášť. Osvojte si umění pečení domácích kaiserek podle tohoto jednoduchého postupu krok za krokem.
Upečte si housky. Vyzkoušejte ty louhované, které jsou neuvěřitelně křupavé. Recept je původem z německa, rozhodně si pochutnáte.
Upečte si klasické tvarohové koláče, které jsou ale v něčem jedinečné. Je to jejich náplň, pokud vás zajímá víc – prohlédněte si náš recept s postupem.
Kdo by neměl rád loupáčky. Upečte si domácí loupáky, stačí mít dobře vykynuté těsto a pak už se dílo podaří skoro samo od sebe.
Tenhle poklad maďarské kuchyně si nemusíte kupovat jen u stánku. Připravte si vlastní výborné langoše doma.
Umíte domácí koblihy? Pokud ne, řiďte se naším receptem s postupem krok za krokem a naučíte se je a budete před rodinou i návštěvou za hvězdu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na domácí housky a vytvořte si ty nejlepší hamburgery ze svého vlastního pečiva.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na krásné veliké koláče z frgálového těsta s tvarohovou, makovou nebo povidlovou náplní.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto generacemi oblíbenou makovou pochoutku a zkuste si upéct kynuté šneky s mákem, jsou opravdu výtečné.