Cooky.cz Cooky.cz
  • Domů
  • Recepty
    1. Hlavní jídla
    2. Polévky
    3. Snídaně
    4. Svačiny
    5. Přílohy
    6. Saláty
    7. Nápoje
    8. Speciální příležitosti
    9. Sladké
    10. Dietní & Speciální
    11. Rodinné
    12. Pečení
    13. Vegetariánské recepty
    14. Veganské recepty
    15. Zobrazit vše
    Dušená vepřová kýta s chlupatými knedlíky: poctivý český oběd, který zasytí
    5. 9. 2025
    Nejlepší oběd z jediného pekáče, který jste kdy jedli: Jde o tohle pikantní maso na zelenině
    4. 9. 2025
    Hovězí na houbách: Čerstvé hříbky a už se v kuchyni vařila klasika, která mě nikdy neomrzí
    4. 9. 2025
    Smažené hermelínové kuličky: Uvnitř sýr a zvenku křup
    4. 9. 2025
    Minestrone: Recept na tradiční italskou polévku plnou zeleniny, fazolí a těstovin
    5. 9. 2025
    Pórková polévka na másle se smetanou a vejcem
    3. 9. 2025
    Fazolková polévka se zastřeným vejcem
    2. 9. 2025
    Voňavá zeleninová polévka s drožďovými nočky: Zapomenutý klenot české kuchyně
    31. 8. 2025
    Domácí bavorské vdolečky s tvarohem a povidly: Chutnají pohádkově jako od babičky
    5. 9. 2025
    Vaječné řízky: Léty osvědčená retro klasika na moderní stůl
    2. 9. 2025
    Prdelinky: Jemné pečivo s názvem, který pobaví
    1. 9. 2025
    Křupavé domácí rohlíky: Zkuste nedělní rituál naší rodiny i u vás
    30. 8. 2025
    Pečená mrkev v medové glazuře s oříšky: Zeleninová závislost, která tě dostane
    5. 9. 2025
    Boží buchta ze zakysané smetany s ovocem: Rychlý a osvěžující dezert, tentokrát broskvový
    4. 9. 2025
    Cuketové řezy s čokoládovo-kakaovou polevou: Jemné, vláčné a skoro dietní
    3. 9. 2025
    Vepřová tlačenka z plece a kolene: Poctivý recept na tláču
    2. 9. 2025
    Pečená mrkev v medové glazuře s oříšky: Zeleninová závislost, která tě dostane
    5. 9. 2025
    Chlupaté knedlíky ze syrových brambor jako od babičky
    5. 9. 2025
    Křupavé domácí rohlíky: Zkuste nedělní rituál naší rodiny i u vás
    30. 8. 2025
    Rajčatová marmeláda skvělá k sýrům: Sladká delikatesa z přebytků rajčat ze zahrádky
    30. 8. 2025
    Osvěžující rajčatový salát s hermelínem a majonézou
    3. 9. 2025
    Dokonale chutná nakládaná rajčata, která vydrží čerstvá až do zimy: Klíčem je blahodárná solanka
    27. 8. 2025
    Kempink není jen táboření pod stanem. Domácí kempink salát jako retro klasika na talíři
    26. 8. 2025
    Z dovolené na Slovensku jsem si přivezla recept na lahodný salát. Místní ho střeží jako oko v hlavě
    21. 8. 2025
    Domácí pečený čaj: Ovocný zázrak se skořicí a hřebíčkem
    11. 7. 2025
    Jahodovo – mangový milkshake. Dokonale osvěžující letní nápoj
    26. 6. 2025
    Ledové domácí frappé: Nejlepší osvěžení v horkých dnech
    25. 6. 2025
    Osvěžující hit léta: Nealkoholické borůvkové mojito, které si jednoduše zamilujete
    20. 6. 2025
    Kynuté koláčky s tvarohem a povidly: Babiččin poklad z Moravy
    5. 9. 2025
    Domácí bavorské vdolečky s tvarohem a povidly: Chutnají pohádkově jako od babičky
    5. 9. 2025
    Česká verze tiramisu bez alkoholu: Tiramisu s tvarohem a mandlovou příchutí
    5. 9. 2025
    Nebeský mrkvový pohár s čokoládou: Legendární šmrnc z kořenové zeleniny
    4. 9. 2025
    Kynuté koláčky s tvarohem a povidly: Babiččin poklad z Moravy
    5. 9. 2025
    Domácí bavorské vdolečky s tvarohem a povidly: Chutnají pohádkově jako od babičky
    5. 9. 2025
    Česká verze tiramisu bez alkoholu: Tiramisu s tvarohem a mandlovou příchutí
    5. 9. 2025
    Nebeský mrkvový pohár s čokoládou: Legendární šmrnc z kořenové zeleniny
    4. 9. 2025
    Čerstvé švestky zavařuji jedině tímto způsobem. Zatím nikdy neztratily svou chuť a strukturu
    24. 7. 2025
    Nejjednodušší šopák: Balkánská dávka svěžesti
    16. 7. 2025
    Insalata di Riso: Italský rýžový salát plný letních chutí
    14. 7. 2025
    Jahodovo – mangový milkshake. Dokonale osvěžující letní nápoj
    26. 6. 2025
    Kynuté koláčky s tvarohem a povidly: Babiččin poklad z Moravy
    5. 9. 2025
    Domácí bavorské vdolečky s tvarohem a povidly: Chutnají pohádkově jako od babičky
    5. 9. 2025
    Minestrone: Recept na tradiční italskou polévku plnou zeleniny, fazolí a těstovin
    5. 9. 2025
    Dušená vepřová kýta s chlupatými knedlíky: poctivý český oběd, který zasytí
    5. 9. 2025
    Louhované bagety: Křupavá kůrka, jemná střídka
    4. 9. 2025
    Pečené kuře na zelí: Pěkně vypečený oběd nebo večeře z jednoho plechu
    3. 9. 2025
    Cuketová pizza z trouby: Takový odlehčený cukeťák na plechu s tenkým těstem
    2. 9. 2025
    Prdelinky: Jemné pečivo s názvem, který pobaví
    1. 9. 2025
    Pečená mrkev v medové glazuře s oříšky: Zeleninová závislost, která tě dostane
    5. 9. 2025
    Fazolková polévka se zastřeným vejcem
    2. 9. 2025
    Jednoduchý a rychlý kváskový chleba bez pekárny: Nejlepší křupavý chléb si upečete v troubě doma sami
    22. 8. 2025
    Smažené sýrové placky s česnekem: Křupavá pochoutka z pánve
    20. 8. 2025
    Falešný tatarák z hub jako sezónní alternativa na topinku nebo do sklenice
    19. 8. 2025
    Lehkou, svěží hráškovou polévku plnou hodnotných živin uvaříte za půl hodinky
    18. 8. 2025
    Domácí zeleninová omáčka ve stylu „Uncle Benz“ na těstoviny nebo rýži: Rychlá pomoc, když není čas vařit
    9. 8. 2025
    Okurkovo – zelný salát do sklenic bez zavařování: Vydrží v lednici týdny, pokud ho dříve nesníte
    21. 7. 2025
    Pečená mrkev v medové glazuře s oříšky: Zeleninová závislost, která tě dostane
    5. 9. 2025
    Kynuté koláčky s tvarohem a povidly: Babiččin poklad z Moravy
    5. 9. 2025
    Domácí bavorské vdolečky s tvarohem a povidly: Chutnají pohádkově jako od babičky
    5. 9. 2025
    Minestrone: Recept na tradiční italskou polévku plnou zeleniny, fazolí a těstovin
    5. 9. 2025
    Předchozí Další
  • Rychle a snadno
    1. Tipy & Triky
    2. Z 5 ingrediencí
    3. Za pár korun
    4. Zobrazit vše
    Jak připravit dokonale tmavý guláš: Klíčem je kvalitní koření a hustota
    3. 9. 2025
    Likérové řezy po domácku: Jemné vrstvy s vaječným koňakem a zakysanou smetanou
    2. 9. 2025
    Sněhové pusinky jako z pohádky: Recept, který vás okouzlí svou lehkostí
    30. 8. 2025
    Domácí šunka ve skle: Elegantní řešení, když je šunkovar příliš velký
    27. 8. 2025
    Tvarohovo-jahodová zmrzlina podomácku: Nejlepší způsob osvěžení horkého léta
    21. 8. 2025
    Klasický bílý rohlík aneb ranní křupavec
    20. 8. 2025
    Osvěžení pro letní parný den: Domácí krémová borůvková zmrzlina
    12. 8. 2025
    Závinová pohotovost: Univerzální pivní těsto na slaný i sladký závin
    8. 7. 2025
    Sněhové pusinky jako z pohádky: Recept, který vás okouzlí svou lehkostí
    30. 8. 2025
    Francouzské brambory – vše v jednom pekáči a chuť na jedničku
    26. 8. 2025
    Jogurtové langoše kynuté v lednici – pomalá cesta k dokonalé nadýchanosti
    25. 8. 2025
    Cibulové rohlíčky: Voňavé pečivo pro gurmánský zážitek
    21. 8. 2025
    Jak připravit dokonale tmavý guláš: Klíčem je kvalitní koření a hustota
    3. 9. 2025
    Likérové řezy po domácku: Jemné vrstvy s vaječným koňakem a zakysanou smetanou
    2. 9. 2025
    Sněhové pusinky jako z pohádky: Recept, který vás okouzlí svou lehkostí
    30. 8. 2025
    Domácí šunka ve skle: Elegantní řešení, když je šunkovar příliš velký
    27. 8. 2025
    Předchozí Další
  • Jak vařit
  • Video
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube
  • Pinterest
Štítek

čerstvé kvasnice

Procházení
Cooky.cz Příspěvky označené "čerstvé kvasnice"
  • Právě jsme uvařili
    • Pečená mrkev v medové glazuře s oříšky: Zeleninová závislost, která tě dostane

      Od Anežka Šebková 5. 9. 2025 Přílohy
    • Kynuté koláčky s tvarohem a povidly: Babiččin poklad z Moravy

      Od Vlasta Síkorová 5. 9. 2025 Recepty
  • Články
    • Jak dlouho vydrží maso v mrazáku čerstvé: Záleží na druhu, důležitý je i způsob rozmrazování

      Od Jana Duchoňová 4. 9. 2025 Jak vařit
  • 😍RECEPT na REBARBOROVO-JAHODOVÝ koláč s tvarohem a drobenkou😍
Dokonalý koláč, který je lehce nakyslý díky rebarboře a kombinace s jahodami 🍓 a tvarohem je božská😋

Vyzkoušejte, sezóna rebarbory a jahod začíná 😉☺️

#cookycz #videorecepty #rebarbora #jahody
  • Báječná a jednoduchá snídaně/svačina/večeře 😋
RECEPT NA VAJEČNÝ MUFFIN

Vyzkoušejte a napište, jak vám chutnal☺️

#cookycz #videorecepty
  • 🤩Chřestová sezóna je tu🥳
Uvařte si: VEPŘOVOU PANENKU S CHŘESTEM A PARMEZÁNOVOU OMÁČKOU

Je to snadné a mňamka😋
Máte rádi chřest?

#cookycz #videorecepty #chrest #veprovapanenka #parmezan
  • 🤩MARINOVANÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE🤩
Snadný a rychlý recept na gril nebo na grilovací pánev. 
Uvedené množství je na 6 plátků krkovic.
Jaká je vaše oblíbená marináda? Pište pod příspěvek🫶.

Uložte si recept a ochutnejte, je to mňamka😋.
#cookycz #videorecepty #krkovice #marinovanakrkovice #marinada
  • KRÁSNÉ VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ S TÍMTO POKRMEM🐣
Kuřecí prsa na zelenině 🤩

#cookycz #videorecepty #kure #cuketa
  • ✨RECEPT NA FRANCOUZSKÉ BRAMBORY✨
Jak využít vejce natvrdo po Velikonocích 🥚
Dejte je do francouzkých brambor, do tohoto receptu použijte 5 kusů.

Potřebné suroviny:
✔️ 1 kg vařených brambor ve slupce
✔️400 g uzeného masa
✔️ 5-6 uvařených vajec natvrdo 
✔️ 200 g strouhaného sýru 
✔️ 2 cibule
✔️ 200 ml smetany na šlehání 
✔️ 3 vejce (syrové) 
✔️ sůl a pepř na dochucení
✔️ sádlo a strouhanku na vymazání a vysypání pekáče

Postup najdete ve videu 📹

Jak připravujete francouzské brambory vy?
#cookycz #videorecepty #kucharka #francouzskebrambory #velikonoce #vejcenatvrdo

Sledujte nás!

  • NEZMEŠKEJTE ŽÁDNÝ RECEPT!
  • Užitečné odkazy
    • Soutěž pro Aktivní kuchaře 2024
    • Návody a otázky
    • Naši kuchaři
    • Redakce Cooky.cz
    • Reklama a spolupráce
    • O nás
    • Kontaktujte nás
    • Používání souborů cookies
    • Zásady ochrany osobních údaji
    • Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů
  • Uživatelský profil
    • Přihlásit se
    • Vložit recept
    • Moje recepty
    • Pošlete nám svůj recept
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • YouTube
  • TikTok
Cooky.cz

© 2024 JJV Group s.r.o. | IČ: 06464785 | Sídlo společnosti: Úvoz 82/39, 602 00 Brno
Cooky.cz je součástí skupiny JJV Group, která přináší webový obsah již více než 8 let.

Online časopis Cooky.cz má přiděleno mezinárodní číslo ISSN 3029-7648.

Nahoru
Cooky.cz
  • Domů
  • Recepty
    • Hlavní jídla
    • Polévky
    • Snídaně
    • Svačiny
    • Přílohy
    • Saláty
    • Nápoje
    • Speciální příležitosti
    • Sladké
    • Dietní & Speciální
    • Rodinné
    • Pečení
    • Vegetariánské recepty
    • Veganské recepty
  • Rychle a snadno
    • Tipy & Triky
    • Z 5 ingrediencí
    • Za pár korun
  • Jak vařit
  • Video
Připnout na Pinterest
×

Výhody přihlášení

Přihlášením na náš web získáte přístup k celé řadě užitečných funkcí, které vám usnadní a zpříjemní vaše kulinářské dobrodružství:

  • Oblíbené recepty

    Ukládejte si své oblíbené recepty na jedno místo.
  • Uvařené recepty

    Sledujte, které recepty jste již vyzkoušeli.
  • Zapojení do soutěže:

    Jako přihlášený uživatel se můžete zapojit do našich pravidelných kulinářských soutěží.
  • Moje kuchařka - kolekce receptů

    Vytvářejte si vlastní kolekce receptů.
  • Nákupní seznam

    Generujte si nákupní seznamy přímo z receptů.
  • Komunita kuchařů

    Staňte se součástí naší aktivní komunity kuchařů.

Přihlaste se nyní a využijte všechny tyto výhody, které jsme pro vás připravili, a obohaťte své kulinářské zážitky!

Přihlásit se Registrovat

Zapomněla/a jsem heslo