Klasická česká hotovka v podobě omáčky s masem a knedlíkem nezklame u žádného nedělního oběda. Uvařte tuto poctivou českou omáčku podle postupu krok po kroku. Znáte asi jako plec, ale toto je kýta.
Šunkové rolky s křenem chutnají skvěle jako předkrm i jako sváteční pohoštění. Zařaďte je na své párty menu. Jejich příprava podle tohoto receptu je velmi snadná.
Švestkové koláče patří k posvícení. Upečte si je i při jiných příležitostech podle tohoto jednoduchého postupu krok po kroku.
Žádná školní jídelna, ale skvělý gastronomický zážitek. Českou klasiku hovězí na česneku připravíte velmi jednoduše podle tohoto receptu s postupem.
Zmrzlé koláčky jsou výtečné a opravdu slavnostní. Obalené v másle a cukru chutnají luxusně. Naplňte je kteroukoli náplní podle našeho postupu krok po kroku.
Krkovička je ideální maso na restování i grilování. Připravte ji na přírodní způsob se smetanovou žampionovou omáčkou podle tohoto jednoduchého postupu.
Lahodné podmáslové řezy z mascarpone na plech nebo působivý dort? S tímto receptem s postupem krok po kroku dokážete upéct obojí.
P5írodní kuřecí plátek se žampiony patří k retro receptům s odkazem na 90. léta. Připravte ho elegantně, chutně a moderně podle tohoto postupu krok po kroku.
Upečte na víkend šťavnaté ovocné řezy s pudinkovým želé podle tohoto postupu krok po kroku. Zachutnají celé rodině i případné nečekané návštěvě.
Kynuté slané koláče se hodí jako chuťovka k pivu nebo vínu i jako svačinka na piknik. Obložte je třeba sýry a šunkou jako my v tomto receptu krok po kroku.
Letní rajská omáčka s hovězím masem podle tohoto jasného receptu s postupem zachutná dětem i dospělým. Bez velkého zahušťování. Dejte si ji s rýží, knedlíkem nebo těstovinami.