Cenově přijatelný, chuťově výrazný řízek z gothajského salámu. Je skvělý jako rychlá večeře nebo oběd, když je málo času. Prohlédněte si recept s postupem na klatovský řízek.
Jednoduchý recept na pečené maso, které zvládne upéct i začátečník. Pečený bůček konzumujeme teplý i studený jako pohoštění na oslavách.
Vepřová plec vcelku je tradičním jídlem v českých domácnostech již několik století. Můžete jí připravit na spoustu způsobů. Prohlédněte si recept s postupem na pečenou vepřovou plec.
Inspirace na zajímavou snídani. Recept je hotový za 10 minut. Turecká vejce jsou kombinací řeckého jogurtu s koprem a česnekem, pošírovaného vejce a máslové omáčky.
Recept s postupem, ingrediencemi na mrkvovo – sýrovou pomazánku, kterou podáváme zapečenou na chlebu či toastu. Silvestrovská jednohubka nebo svačina.
Snadné karbanátky, které připravíme za 10 minut. Celý pokrm je do 25 minut hotový. Díky čerstvým bylinkám mají svěží chuť.
Šťavnatý bramborák plněný masem a žampiony je za čerstva velice luxusní záležitost a určitě si jej zamilujete. Prohlédněte si recept s postupem na Šťavnatý bramborák plněný masem a žampiony.
Tradiční pelmeně jsou dokonalým spojením jednoduchosti a výrazné chuti. Tento pokrm zahřeje nejen žaludek, ale i duši. Prohlédněte si recept s postupem na Snadné pelmeně – tajemství přípravy.
Cukety a batáty jsou skvělým doplňkem zdravé stravy. Zatímco cuketa je osvěžující a lehká, batáty dodají energii a sladkost. Prohlédněte si recept s postupem na Cuketově-batátovou krémovou polévku.
Nakládaná červená zeleninová paprika se hodí v zimě k různým pokrmům hlavně z masa, ale i z brambor a jiné zeleniny. Prohlédněte si recept s postupem na Nakládanou červenou papriku s koriandrem.
Kimchi neboli fermentovaná zelenina se podává k masitým i jiným jídlům ve formě salátu a je považováno za hodně zdraví prospěšný pokrm. Podle našeho receptu a postupu si tuto zdravou lahůdku snadno připravíte doma. Prohlédněte si recept s postupem na Domácí korejské Kimchi.