Asijská kuchyně se celosvětově těší velké oblibě zejména díky rozmanitosti chutí a důrazem na jejich vyváženost. Přímo symfonii zde spolu hrají sladká, slaná, kyselá a hořká složka.
Prohlédněte si recept s postupem na králíka ve sladkokyselé omáčce s houbami a pochutnejte si na tomto výživném pokrmu.
Kombinace vepřového masa, sušených lesních hub a šťouchaných brambor je typicky česká a k nezaplacení. Prohlédněte si recept s postupem na plněné vepřové kapsy!
Dokonalá, šťavnatá sekaná s vejci natvrdo. Je to velmi snadný a chutný recept, který miluje celá rodina. Tento recept zvládne i začátečník.
Skvělá snídaně či chutná svačina? Prohlédněte si recept s postupem na tuto cuketovou pomazánkou s anglickou slaninou a máte vystaráno!
Cibulové karbanátky jsou pokrmem oblíbeným v mnoha zemích. Cibule jakožto hlavní surovina v nich bývá kombinována s dalšími ingrediencemi, jako jsou brambory, vejce či strouhanka.
Korejská mrkev je pikantní a aromatickou úpravou oblíbené zeleniny. Věděli jste ale, že ve skutečnosti nepochází z Koreje? Vznikla v bývalém Sovětském svazu mezi korejskými přistěhovalci, kteří původně chtěli připravit tradiční korejské kimchi.
Králičí maso možná není tak běžné jako kuřecí nebo vepřové, co se pomazánek týče už vůbec. Prohlédněte si recept s postupem na tuto králičí pomazánku a budete se olizovat!
Prohlédněte si recept s postupem a přesvědčte se sami, že kuřecí prsa nemusí být suchá a nudná – naopak!
Prohlédněte si recept s postupem na nakládanou předem propečenou krkovičku a objevte tak neskutečnou delikatesu na chlebíčky nebo k pivu!











