Snadný a rychlý pokrm třeba na sv. Valentýna. Pokrm je inspirován Itálií a hotový do 30 minut. Omáčka je z parmezánu, smetany a sušených rajčat.
Toto je zaručeně ta nejlepší krémová fazolová polévka! Vychutnejte si ji s čerstvým chlebem a budete spolehlivě zasyceni. Prohlédněte si recept s postupem na toto skvělé jídlo – krémovou fazolačku!
Toto jídlo je ideální pro rodinné obědy a sváteční příležitosti, kdy chcete potěšit své blízké tradiční českou kuchyní. Prohlédněte si recept s postupem na pečený vepřový bůček s bramborovým knedlíkem a špenátem.
Ďábelské tousty, jaké připravovala moje babička. Jsou v naší rodině věhlasné a se sklenkou vychlazeného piva nemají chybu! Prohlédněte si recept s postupem a pochutnejte si!
Tato skvostná masová roláda s nasládlou cibulí je úžasným pokrmem, obzvláště v kombinaci s decentní pepřovou omáčkou. Prohlédněte si recept s postupem na cibulovou roládu s pepřovou omáčkou.
Hlavní chod do 30 minut – masové kuličky s parmezánem se výborně hodí k nasládlé rajčatové omáčce. Provensálské koření chuť ještě zintenzivní. Jednoduchá mňamka.
Jednoduchý recept na tradiční český pokrm v moderním provedení. Díky své univerzálnosti se hodí jakákoliv příloha. Já jsem si vybrala bramborové noky a hrášek – oboje se velmi hodí k silné omáčce a křehkému masu. Tento pokrm u nás milují všichni.
Prohlédněte si recept s postupem na Domácí slané krekry plněné česnekovou pomazánkou, které jsou výbornou pochoutkou k pivu a vínu.
Prohlédněte si recept s postupem na jednoduchou a rychlou pomazánku z Nivy a česneku vyrobenou z pár dostupných ingrediencí a tip na její podávání.
Velmi snadný a chutný pokrm k obědu, který zvládnete připravit do 30 minut kompletně. Krémová omáčka se skládá z vývaru, smetany a parmezánu. Já mám ráda intenzivní chutě a přidávám i medvědí česnek.
Recept na čínu: Vepřový bok po asijsku je pokrm, který si okamžitě získá vaše srdce. Toto jídlo je ukázkou kulinářské všestrannosti. Prohlédněte si recept s postupem na vepřový bok po asijsku s rýží.











