Recept na přírodní řízek, který se nejprve okoření a následně se vaří v mléce. Tento postup zaručuje, že maso bude vždy šťavnaté, měkké a plné chuti.
Prohlédněte si recept na zapečené brambory z pomalého hrnce. Zapečené brambory s čedarem a parmazánem.
Cuketový recept trochu jinak: to jsou cuketové nudličky Zoodles s krevetami. Recept, Postup, Suroviny. Rychlý, chutný, zdravý a jednoduchý pokrm. Pokrm vhodný pro lidi s dietním omezením nebo pro vegany, vegetariány.
Připravte si lahodnou Cmundu po Kaplicku podle našeho receptu. Spojení uzeného masa, sladkého zelí a bramboráků je dokonalé. Už se Vám také sbíhají sliny? Prohlédněte si tuto jihočeskou specialitu.
Lahodná krémová dýňová polévka s čenekovo parmazánovými krutonky: Prohlédněte si recept s postupem na polévku z pečené máslové dýně.
Zeleninový salát, který si zavaříme na později: Prohlédněte si recept s postupem na sterilovanou zeleninu plnou chutí a barev.
Guláš je tradiční a oblíbené jídlo, které má své kořeny v maďarské kuchyni, ale dnes je populární po celém světě. Základem jsou dvě ingredience a ověřený postup podle receptu.