Kombinace těstovin tagliatelle a orestovaných krevet. Hlavní chod, který připravíte do 30 minut. Je lehký na přípravu a vtáhne vás do středomořské kuchyně.
Recept na poctivou škvarkovou pomazánku: Dědečkova Škvarková pomazánka, tradiční rodinný recept, který stojí za vyzkoušení
Nejen pro milovníky karbanátků, ale i pro ty z Vás, kteří si rádi připravíte karbanátky jiným způsobem než smažením. Zkuste recept na zdravé pečené karbanátky. Připravené z kapusty a uzeného masa. Pečené karbanátky v troubě jsou zdravější než ty smažené.
Vylepšené bramboráky o bazalku na italský způsob – český tradiční bramborák, který je vylepšený o zajímavé chutě z italské kuchyně.
Pečeme růžičkovou kapustu – skvělý recept s kuřecím masem: Citrónovo – máslové kuřecí maso na česneku s pečenou růžičkovou kapustou.
Připravujeme si plněné domácí pečivo z listového těsta. Hlavními ingrediencemi jsou pesto z medvědího česneku, sýr feta a rajčata. Prohlédněte si recept a upečte tuto svačinku s námi.
Masová směs s cibulí, zeleninou a bramborami z jednoho plechu je oblíbený a výborný rodinný recept se snadnou přípravou. Vše pečené dohromady na jednom plechu. Šťavnatá a provoněná směs z jednoho pekáče.
Domácí čevapčiči: tradiční příprava zahrnuje servírování s červenou cibulkou a jemnou bramborovou kaší. Podle tří základních kroků připravíte tento oběd snadno i doma. Původně se jedná o tradiční balkánské jídlo, které je i u nás velmi oblíbené. Příprava je možná i na grilu.
Nakládaný hermelín na italský způsob podle mého domácího receptu je zajímavou alternativou k běžnému receptu – tento mi chutná snad ještě více. Připravuji ho s olivami, bazalkou a sušenými rajčaty, česnekem a cibulí. Jedná se o zajímavou alternativu plnou chutí.
Rychlý recept na indický bezmasý pokrm, který chutná celé rodině. Kombinace exotického koření, rajčat, smetany a halloumi je dokonalá.
Recept, postup, suroviny na přípravu Avokádové pomazánky. Pomazánka je hotová za pár minut a potřebujeme pouze 3 suroviny.