Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Oukrop neboli česnečku – královnu českých polévek a vychutnejte její tradiční pikantnost a chuť.
Chléb je základem lidského jídelníčku odnepaměti, jeho historie sahá až do doby před 14 400 lety, kdy byly v oblasti dnešního Jordánska nalezeny zbytky plochých nekvašených placek z divokých obilovin. Postupem času se příprava chleba zdokonalovala; starověcí Egypťané připravovali chléb z naklíčených obilnin umletých mezi kameny.
Tento sladký ořechový chlebík s obsahem nastrouhané čokolády je moderním ztělesněním dávných receptů! Vzhled může klamat a proto si prohlédněte recept s postupem!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Domácí kváskový chléb a zkuste se navrátit k tradici a poctivému pečení.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Vaječné chlebové košíčky, neboli chléb ve vajíčku ve tvaru košíčků pečený v troubě bez tuku a smažení.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento škvarkový chléb – oblíbenou pochoutku z dětství, na kterou se nezapomíná. Zavzpomínejte na staré dobré časy.
Domácí chléb má oproti koupenému mnoho benefitů. Od trvanlivosti po křupavost. Navíc tento připravíte pouze s pomocí hrníčku bez vážení. Prohlédněte si tento recept s postupem a překvapte svoji rodinu čerstvým domácím pečivem.
Pokud řekneme poctivá pomazánka z výrazných surovin, napadne mě přesně tato. Tradiční pomazánka z vepřovky navozuje pocit nostalgie, proto neváhejte a prohlédněte si recept s postupem.
Vlastní pšenično-žitný chléb vás přesvědčí, že nejlepší pečivo není to z obchodu, ale to, které připravíte s láskou doma. Prohlédněte si recept s postupem na obyčejný pšenično žitný chléb.
Recept na jednoduchý grilovaný sýrový sendvič s česnekem. Levné jídlo s přípravou do 30 minut. Můžeme využít starší pečivo či chléb.
Pravá italská focaccia provoněná bylinkami a olivovým olejem – recept na základní italský chléb. Na povrchu křupavý, uvnitř vláčný.