Výborné, křupavé francouzské brambory, staročeská klasika co nikdy neomrzí. Je to velmi snadný recept, který zvládne každý.
My Češi milujeme hlavně karbanátky, tak si pojďme připravit jedny netradiční v troubě. Kvalitní hovězí maso je přímo pramenem živin.
Vepřová žebra byla dříve neprávem považována za méně hodnotný kus masa. Ve 20. století se však, zejména díky rozvoji mechanického chlazení, stala vyhledávanou delikatesou.
Prohlédněte si recept s postupem na luxusní kuřecí prso obalené schwarzwaldskou šunkou s hermelínem! Zažijete chuťovou fantazii.
Prohlédněte si recept s postupem na hermelínovou omáčku s kuřecím masem, houbami a houbovými knedlíky! Neskutečně si pochutnáte.
Prohlédněte si recept s postupem na kynuté bochánky s houbovou náplní a vychutnejte si to nejlepší z české kuchyně!
Recept na zapečené kotletky na plechu – Nápad na skvělý oběd plný zdravých bílkovin z masa, vajec a sýra se vždy hodí. Zde navíc kralují i oblíbené žampiony.
Prohlédněte si recept s postupem na vepřové závitky se zelím z červené cibule a karlovarským knedlíkem! Zažijete dokonalou symfonii chutí.
Hledáte recept na jídlo, které si oblíbí celá rodina, přitom nad jeho přípravou „nestrávíte mládí“, a ještě bude odpovídat trendu zdravé výživy?
Asijská kuchyně se celosvětově těší velké oblibě zejména díky rozmanitosti chutí a důrazem na jejich vyváženost. Přímo symfonii zde spolu hrají sladká, slaná, kyselá a hořká složka.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na pikantní sýrovou kapsu s překvapením uvnitř – neboli hermelín zabalený v listovém těstě, s uzeninou, rajčaty, cibulí a tvarůžky.