Králík na smetaně patří mezi nejstarší jídla české gastronomie. Podával se už ve středověku a vy si na něm můžete dnes pochutnat díky tomuto receptu i s postupem!
Velmi lahodný a snadný recept, který zvládne naprosto každý. Prso pouze opečeme na pánvi a zvlášť si připravíme žampionovou rýži. Do 30 minut hotové.
Dokonalé jídlo pro milovníky kuřecího masa a pikantních chutí. Připravte si chilli a prohlédněte si recept s postupem na pikantní kuřecí soté!
Prohlédněte si recept s postupem na pomalu taženou vepřovou kýtu se žampiony a nakládanými hříbky – trochu jiné vepřové na houbách, než na jaké jsme zvyklí. Dnes si vyzkoušíme pomalé tažení větších kusů masa, místo obvyklých plátků na houbách.
Připravte a uvařte si čočku tak, aby chutnala všem a nešlo o zatracované školní jídlo! Ukážeme si, jak ji připravit jednoduše, moderně a chutně. Prohlédněte si tento recept s postupem!
Tato hustá, aromatická a pikantní polévka pochází z Indie, ale její oblibu rozšířili Britové. Prohlédněte si její recept s postupem a staňte se součástí historie!
Zeleninové matjesy – naložte si cuketu a patizon s touto chutnou zálivkou a budete velmi překvapení, jakou dobrotu máte připravenou coby přílohu. Tento recept s postupem vás provede celou přípravou!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Katův šleh, vepřové maso plné zeleniny v pikantní rajčatové omáčce, s americkými bramborami tvoří vydatný oběd hlavně pro milovníky pikantních jídel
Halušky s kysaným zelím, uzeným masem a smaženou cibulkou jsou dokonalou ukázkou toho, jak lze pozměnit pokrm a dovést ho k dokonalosti. Prohlédněte si tento český recept s postupem!
Dokonale propečené vepřové koleno chce péči a čas! S tímto receptem a podle tohoto postupu získáte křupavou kůrku a šťavnaté maso.
Prohlédněte si recept s postupem na přípravu Retro fazolí s domácí majonézou a křenem, syté a výživné jídlo vhodné k večeři s čerstvou bagetou anebo dobrým chlebem.