Prohlédněte si recept s postupem na Fazolový guláš po mexicku – jídlo plné bílkovin. Chutný a vydatný pokrm, který si zamilujete.
Výroba vlastních bramborových noků není žádná věda. S opečenou cibulkou a anglickou slaninou jsou prostě dokonalé! Prohlédněte si tento recept s postupem hned.
Prohlédněte si recept s postupem na Fazolovou polévku s klobásou a nudlemi – zahřeje, zasytí, potěší.
Prohlédněte si recept s postupem na Oblíbený a skvělý segedín – dušené vepřové maso s kysaným zelím, smetanou, knedlíkem nebo chlebem. Maďarská klasika, která v Česku zdomácněla.
Prohlédněte si recept s postupem na Rybí normovaný retro salát podle ČSN z roku 1967 – retro lahůdka z minulosti na Vás stůl.
Polévka s frankfurtskými párky je jedna ze sytých a rychlých polévek, které nám přijdou vhod hlavně na podzim a v zimě. Prohlédněte si recept s postupem na frankfurtskou polévku.
Recept na uzené maso a pekingské zelí na špeku: Rychlá a chutná večeře nebo hlavní chod, která hlavně na podzim a v zimě ulahodí našemu žaludku a ty pečené brambůrky k tomu…lahůdka. Prohlédněte si recept s postupem na Uzené maso s pekingským zelím – rychlá večeře.
Lasagne s krůtím masem a špenátem včetně video postupu přípravy. Rádi si připravujeme Lasagne i jinak než s tradiční náplní a špenát a krůtí maso je přesně ten případ.
Tuto “pomazánku” jsme nazvaly SLoní mls, protože nám připomíná něco neurčitého, ale dobře vypadajícího. Jakmile tuto baštu jednou ochutnáte, budete mít jasno. Prohlédněte si recept s postupem na Sloní mls.
Pomazánka z grilovaných makrel má neobyčejně svůdné aroma a chutná ještě o to lépe! Díky jednoduché úpravě ryb si na této delikatese výborně pochutnáte. Prohlédněte si recept s postupem na pomazánku z grilované makrely.