Ať už chcete studený předkrm nebo lehkou svačinu, tento salát je vynikající volbou. Zavináčovou pochoutku si rychle zamilujete, proto si prohlédněte recept s postupem.
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem jsou pravou klasikou české kuchyně, která nikdy nezklame. Prohlédněte si tento poctivý recept s postupem!
Koložvárské zelí má dlouhou tradici ve východoevropské kuchyni a díky skvělé harmonii chutí se dostalo k nám. Prohlédněte si recept s postupem na tuto rodinnou dobrotu.
Ačkoli se může zdát, že sulc patří do minulosti, jeho zdravotní benefity a bohatá chuť mu dávají místo i v moderní kuchyni. Prohlédněte si recept s postupem na domácí sulc s houbami!
Nejlepší kapustové karbanátky jsou ty smažené a ještě vylepšené uzeným masem. Přílohou byly tentokrát brambory s pažitkou a domácí křenové zelí.
V tomto receptu si ukážeme nejen jak uvařit skvělou dušenou mrkev s vepřovým masem, ale také jedinečnou staročeskou přílohu, která se k jídlu náramně hodí. Prohlédněte si recept s postupem na rozpeky s dušenou mrkví.
Super rychlý recept z domácích zásob. Tento recept nás zachrání ve dnech, kdy není příliš času na vaření a nákupy. Milovníci fazolek zajisté ocení.
Prohlédněte si recept s postupem na Zapečené brambory s uzeným a sýrem podávané se zelným salátem, který bude skvělou volbou pro vaši rodinnou večeři.
Vyzkoušejte neobvyklý recept na vepřovou plec, kde naleznete exotické a české chutě. Rychlý recept, který zachutná každému.
Tradiční rakouské jídlo plné šťavnatého masa, provařené zeleniny a výrazných chutí, které si zamilujete! Prohlédněte si recept s postupem na vepřové po štýrsku – jako příloha stačí čerstvý chléb.
Putimské nudličky z vepřového masa mají dlouholetou tradici v jihočeské kuchyni. Prohlédněte si tento recept s postupem a rychle si tuto specialitu oblíbíte.