Krkovička je ideální maso na restování i grilování. Připravte ji na přírodní způsob se smetanovou žampionovou omáčkou podle tohoto jednoduchého postupu.
Nemusíte být páni hradu, abyste si mohli připravit pořádnou vepřovou pečeni. Tuhle podle našeho receptu s postupem krok za krokem zvládne každý kuchtík.
Čočka na kyselo je klasika. Vyzkoušejte ji trochu jinak s těstovinami nebo i jinou přílohou, díky které se ještě více zasytíte.
Dopřejte si něco zdravého, na čem si pochutnají chuťové buňky a celé tělo bude mít radost. Pohankové rizoto je to pravé, zvládnete jej snadno s naším receptem s postupem krok za krokem.
My ji doma milujeme – je náročná, chce svůj čas, ale stojí za to. Prohlédněte si recept s podrobným postupem krok za krokem na svíčkovou na smetaně a zkuste podle něj uvařit tuto královnu českých omáček.
Prohlédněte si recept s postupem na voňavé cibulové rohlíčky! Hodí se jako příloha nebo křupavé večeře.
Nadýchané a křupavé bramboráky, přitom bez zbytečné mouky. Přinášíme recept na přirozenou variantu tradiční smažené pochoutky.
Možná, že ji také znáte. Říká se jí švestková, trnková, omáčka z povidel a určitě má i další názvy. Tohle je zapomenutá klasika české kuchyně. A švestek jsou právě plné stromy.
Letní rajská omáčka s hovězím masem podle tohoto jasného receptu s postupem zachutná dětem i dospělým. Bez velkého zahušťování. Dejte si ji s rýží, knedlíkem nebo těstovinami.
Tak trochu jiné špízy. Vyzkoušejte tento jedinečný recept, který je jednoduchý, a přitom naprosto výborný. Přejeme dobrou chuť.
Tatarák bez masa, zato s pořádnou náloží hub povznese vaše topinky na vyšší úroveň. Udělejte si ho do zásoby podle našeho receptu krok po kroku.











