Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tatarský biftek neboli tatarák. Většinou oblíbenou, ale někdy i nenáviděnou delikatesu k posezení u piva či vína.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Krémové brambory s bešamelem, šunkou a sýrem, aneb zapečené potěšení pro celou rodinu a uvidíte, jak skvělá a lehká večeře bude za chvíli hotová.
Kuřecí roládky plněné vejcem, párkem a baby špenátem jsou skvělou volbou pro běžný oběd, slavnostní večeři i studené pohoštění. Prohlédněte si recept s postupem!
Tuto vaječnou pomazánku si zamilují všichni, kteří mají rádi pikantní a výrazné chutě. Doplňuje ji lučina a jemný smetanový křen. Prohlédněte si recept s postupem!
Pokud máte rádi domácí kuchyni a zapečené brambory, tento recept rychle zařadíte do svého kuchyňského repertoáru. Prohlédněte si recept s postupem na mafiánské brambory.
Prohlédněte si recepty s obrázky a postupy na 6 krát vaječný předkrm, jednohubky nejen na svátky jara a určitě se vám podle nich povede připravit krásný velikonoční stůl.
Tato pomazánka je univerzální pochoutkou, která se hodí na různé způsoby servírování. Prohlédněte si recept s postupem na budapešťskou pomazánku a vychutnejte si ji s čerstvým pečivem.
Králík na smetaně patří mezi nejstarší jídla české gastronomie. Podával se už ve středověku a vy si na něm můžete dnes pochutnat díky tomuto receptu i s postupem!
Velmi lahodný a snadný recept, který zvládne naprosto každý. Prso pouze opečeme na pánvi a zvlášť si připravíme žampionovou rýži. Do 30 minut hotové.
Dokonalé jídlo pro milovníky kuřecího masa a pikantních chutí. Připravte si chilli a prohlédněte si recept s postupem na pikantní kuřecí soté!
Prohlédněte si recept s postupem na pomalu taženou vepřovou kýtu se žampiony a nakládanými hříbky – trochu jiné vepřové na houbách, než na jaké jsme zvyklí. Dnes si vyzkoušíme pomalé tažení větších kusů masa, místo obvyklých plátků na houbách.