Tradiční hovězí polévka s kořenovou zeleninou a jemným vývarem. Skvělá volba pro sychravé dny.
Máte přebytek cherry rajčat? Naložte si je s medem ve sladkokyselém nálevu a během zimy si vychutnejte jejich čerstvou chuť. Prohlédněte si recept s postupem na nakládaná rajčata v medové marinádě.
Recept na vynikající šťavnaté kuře z jednoho pekáče se zeleninou a bramborami. Syté a bohaté jídlo pro celou rodinu. Prohlédněte si recept s postupem na pečené kuře se zeleninou a bramborami.
Poctivá “dršťkovka” je klasika českých kuchyní. Pokud jste také příznivci této lahodné polévky, zde najdete tradiční recept. Prohlédněte si recept s postupem na dršťkovou polévku.
Česká národní jednička v gastronomii je vepřo knedlo zelo. Jídlo je symbolem naší kuchyně a kulinářským zážitkem pro všechny. Prohlédněte si recept s postupem na vepřo knedlo zelo.
Co takhle uvařit falešnou dršťkovou polévku? Chuťové fantastická a možná lepší než originál z hovězích drštěk. Potřebovat budete Hlívu ústřičnou. Prohlédněte si recept s postupem na polévku z hlívy ústřičné.
Tuto kuřecí specialitu musíte vyzkoušet! Smažené kuře v majonézové marinádě vám ohromí chuťové buňky neuvěřitelným způsobem. Prohlédněte si recept s postupem na smažené kuře v majonézové marinádě.
Zakonzervujte si sezónní zeleninu na zimu do slaného nálevu. Zachová si čerstvost a chuť až do jara včetně většiny vitamínů. Prohlédněte si recept s postupem na konzervovanou zeleninu ve slaném nálevu.
Domácí kečup nejenže chutná lépe, ale také přináší radost z vlastní tvorby a vědomí, že podáváte svým blízkým to nejlepší. Vytvořte si doma vlastní rajčatový kečup s použitím čerstvých rajčat, jablek a aromatického koření, které mu dodá jedinečnou chuť.
Vařený hovězí jazyk je pokrm, který je nejen lahodný, ale také elegantní a ideální pro speciální příležitosti. Tento recept na hovězí jazyk se švestkovou máslovou omáčkou kombinuje tradiční chutě s moderním a sladkým twistem.