Tradiční kuře na paprice se šťavnatou omáčkou ze zakysané smetany a podávané s máslovými těstovinami
Tento svěží, pro čechy svojí zálivkou možná mírně exotický salát, je vynikající ztvárnění kombinace francouzské a švýcarské kuchyně. Prohlédněte si recept s postupem na švýcarský klobásový salát.
Typicky české jídlo s intenzivním aroma. Dušené vepřové maso vás uchvátí svoji měkkostí v kombinaci s voňavým česnekem! Prohlédněte si recept s postupem na dušené vepřové na česneku.
Klasický recept na játra na cibuli, jediná změna je v použitém koření a příloze. Tento pokrm je výborný s jakoukoliv vaší oblíbenou přílohou.
Tento šťavnatý a chuťově bohatý pokrm má určitě co nabídnout. Lahodná krkovička s bramborami a sýrem je výtečná kombinace. Prohlédněte si recept s postupem na línou zapečenou krkovičku.
Jednoduchý recept na svěží pokrm z kuřecích prsou s rajčatovou omáčkou. Srozumitelný postup, podle kterého uvaří tento pokrm každý.
Recept s postupem na zabíjačkovou pochoutku, kterým je prejt. Prejt si nyní můžeme uvařit v jakoukoli roční dobu a kdekoliv.
Rychlý recept na indický bezmasý pokrm, který chutná celé rodině. Kombinace exotického koření, rajčat, smetany a halloumi je dokonalá.
Tradiční hovězí závitky alias Španělští ptáčci – plněné klobásou, vejci a kyselými okurkami, podávané v lahodné hořčičné omáčce jsou perfektní pro nedělní oběd. Šťavnaté hovězí závitky plněné klobásou, vejci a okurkami, dušené v lahodné hořčičné omáčce.
Vepřové výpečky na česneku jsou tradičním českým pokrmem s dlouhou historií. S tímto receptem připravíte ty nejlepší! Prohlédněte si recept s postupem na vepřovou na česneku s domácím knedlíkem.