Tuto kuřecí specialitu musíte vyzkoušet! Smažené kuře v majonézové marinádě vám ohromí chuťové buňky neuvěřitelným způsobem. Prohlédněte si recept s postupem na smažené kuře v majonézové marinádě.
Zakonzervujte si sezónní zeleninu na zimu do slaného nálevu. Zachová si čerstvost a chuť až do jara včetně většiny vitamínů. Prohlédněte si recept s postupem na konzervovanou zeleninu ve slaném nálevu.
Domácí kečup nejenže chutná lépe, ale také přináší radost z vlastní tvorby a vědomí, že podáváte svým blízkým to nejlepší. Vytvořte si doma vlastní rajčatový kečup s použitím čerstvých rajčat, jablek a aromatického koření, které mu dodá jedinečnou chuť.
Vařený hovězí jazyk je pokrm, který je nejen lahodný, ale také elegantní a ideální pro speciální příležitosti. Tento recept na hovězí jazyk se švestkovou máslovou omáčkou kombinuje tradiční chutě s moderním a sladkým twistem.
Tento recept na vepřovou plec je skvělou volbou pro každého, kdo si chce vychutnat tradiční české jídlo s minimálním úsilím. Ideální jídlo na rodinnou večeři, které chutná skvěle kdykoliv během roku.
Svíčková patří mezi nejznámější jídla české gastronomie. V tomto receptu se dozvíte krok za krokem jak na ni co nejlépe! Prohlédněte si recept s postupem na svíčkovou na smetaně.
Tradiční houbový Kuba patří jednou za čas na každý stůl v české rodině. Uvařte si ho podle tohoto klasického receptu. Prohlédněte si recept s postupem na houbového Kubu.
Čočka na kyselo je česká stálice, která má své místo po právu pevně dané. Jde o velmi výživný a chutný pokrm v českých domácnostech. Prohlédněte si recept s postupem na čočku na kyselo.
Segedínský guláš je tradiční středoevropské jídlo maďarského původu. Nejlepší recept je ten originální a chutná prostě všem. Prohlédněte si recept s postupem na segedínský guláš.