Cuketa se může grilovat, smažit, péct, vařit nebo dokonce použít na výrobu polévek, omáček a salátů. Výborně se hodí také na přípravu placek.
Připravte si tradiční českou delikatesu v elegantním balíčku chuti a estetiky. Recept a postup přípravy Šunkových závitků v aspiku plněných bramborovým salátem.
Recept na pravé české lečo i s postupem a surovinami. Toto lečo je ale maličko vylepšené, protože jsme použili neobvyklé bylinky na dochucení.
Tento jednoduchý recept na guláš v troubě je dokonalým řešením pro ty, kteří chtějí připravit skvělé jídlo s minimem úsilí a maximálním výsledkem.
Recept s postupem na Dokonalé Hovězí Plátky z Roštěnky s Rýží. S úžasnou omáčkou – cibulku děláme na sádle, zprudka restujeme plátky z obou stran.
Křupavá kuřecí prsíčka jsou lahodný pokrm, který si získává popularitu díky své křupavé vnější kůrce a šťavnatému masu uvnitř
Recept na Pomazánka z nakládaných okurek: Proces fermentace nejen u okurek může přispět k tvorbě probiotik, což jsou prospěšné bakterie, které podporují zdraví střev.
Svou pestrou paletou chutí a složek je boršč nejen výtečnou součástí tradičních východoevropských pokrmů, ale také se stal mezinárodně uznávanou lahůdkou.