Guláš je tradiční a oblíbené jídlo, které má své kořeny v maďarské kuchyni, ale dnes je populární po celém světě. Základem jsou dvě ingredience a ověřený postup podle receptu.
Recept s postupem na moc dobré fazole s masem, které se připraví na pánvi a pak ještě pečou. Vznikne lahodný fazolový hlavní chod nebo jako příloha ke grilování, zelenině, masu.
Vaječný sendvič: Tento recept je rychlý, snadný a umožňuje mnoho variací, díky čemuž si ho můžete přizpůsobit podle svých chutí.
Připravit si k hlavnímu jídlu pstruha, kterého naplníte, Pstruh s nádivkou je výborný a je to jednoduchý a zdravý recept.
Vyzkoušejte tento lahodný kastrol a užijte si skvělou večeři s rodinou. Zapečený kastrol se zelím, mrkví a mozzarellou.
Cibulové čatní není jen obyčejný doplněk k jídlu. Ale zároveň promění jídlo v gurmánský zážitek. Recept s postupem na cibulové čatní.