Buchta babeta je klasickým československým moučníkem, který není jen pro pamětníky. Své místo na stole má tento moučník stále. Připravuji ho v několika variantách. Prohlédněte si jeden z receptů s postupem na svěží citronovou babetu. Zvládnete ji za pár minut a skvěle si pochutnáte!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento skvělý koláč vonící a chutnající malinami. Letní malinová nálada vás určitě nemine.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na dezert, který po upečení zmizí ze stolu rychlostí blesku a ani se nenadáte a chtějí po vás další.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na babiččinu nadýchanou pochoutku – Francouzskou lahůdku, která je skvělou alternativou našich buchtiček z odpalovaného těsta.
Prohlédněte si recept s postupem na jablečné millefeuille a nahlédněte do sladké a tradiční francouzské kuchyně!
Tento sladký ořechový chlebík s obsahem nastrouhané čokolády je moderním ztělesněním dávných receptů! Vzhled může klamat a proto si prohlédněte recept s postupem!
Prohlédněte si recept s postupem na Rychlý tvarohový mls v listovém platu, který vypadá jako ruská zmrzlina a zkuste si upéct něco, co je zcela snadné a přitom tak lahodné.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Klášterní cukroví a provoňte svůj domov vůní kakaa, skořice a ořechů nejen o Vánocích.
Nadýchané struktuře kynutého těsta se jen těžko odolává. Prohlédněte si recept s postupem na kynutou bábovku s mandlemi!
Udělejte si sladkou y rychlou radost mléčným dezertem do skla. Prohlédněte si recept s postupem a pochutnejte si!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na bábovku nadýchanou jako obláček z řeckého jogurtu a citrónu, která je vláčná a svěží.