Retro Eskymo řezy s osvědčenou kombinací kokosu a čokolády vás nadchnou! Skvěle se hodí pro mimořádné příležitosti a oslavy všeho druhu.
Kombinace oříšků, vanilky a čokolády je právem jednou z nejoblíbenějších. Voňavá sladkost vanilky si velice dobře rozumí s máslovou jemností ořechů a lehkým čokoládovým povzbuzením.
Pro milovníky pařížského dortíku je zde postup na pařížskou roládu. Bude vyhovovat milovníkům čokolády a čokoládových krémů. Zvládnete ji velmi snadno s tímto postupem krok po kroku.
Jablečný perník – nebo jako v tomto případě ten andělský s náplní – je skvělým podzimním moučníkem. Perník známe a pečeme snad všichni. Díky tomuto receptu s podrobným postupem ho však dovedete k dokonalosti a povýšíte na úplně novou úroveň.
Bábovka je jednoduchá, rychlá a velmi chutná. Hodí se jako pečení na cesty i ke kávě. Upečte šlehačkovou bábovku podle tohoto snadného receptu s postupem.
Luxusní plechové provedení dezertu, který všichni známe. Větrník, ale tentokrát jako řezy z plechu. Skvělý klasický retro dezert v jednodušší verzi na plech vylepší každou oslavu. Upéct ho je hračka podle tohoto postupu krok po kroku.
Dostali jste chuť na něco sladkého, ale záleží vám na vašem zdraví? Prohlédnete si recept s postupem na tento sladký mrkvový pohár s čokoládou.
Cuketa kam se podíváš. Zvládněte cuketovou sezónu s grácií i díky tomuto snadnému receptu krok po kroku. Výborná buchta s čokoládovou polevou.
Těmito tvarohovými řezy s čokoládovou polevou se vytáhnete před přáteli i rodinou. Jsou jednoduché a neskutečně lahodné!
Chcete se blýsknout božským dezertem, který vypadá složitě, ale připravíte ho bez zapnutí trouby? Udělejte to jako my a vyzkoušejte báječný nepečený Ambasador.
Moučník, co skvěle vypadá a ještě lépe chutná. Pudinkové řezy macecha se zakysanou smetanou zvládne i začátečník podle našeho postupu krok po kroku.